Pred časom smo poročali, da je bila 24-letna Prekmurka Nastja Novak, med šestimi srečneži iz celega sveta, ki so bili izbrani za brezplačno potovanje v Sanyo na Kitajskem. Nastja je na Kitajsko odpotovala prejšnji konec tedna, kjer se bo borila za 27 tisoč evrov.

Če bo uspešna, bo denarna nagrada njena

Tekmovanje poteka v treh delih. Na Facebookovi strani Visit Sanya so se vsi izbranci prijavili, naredili predstavitveni video ter prepričali množico, zakaj so oni najprimernejši za brezplačno potovanje. Nastji je to že uspelo. Zdaj je v tretjem delu tekmovanja, na potovanju v Sanyi in če bo uspešna v promociji kitajskega mesta, bo denarna nagrada v višini 27 tisoč evrov njena.

»Spimo v luksuznih hotelih, v Four points by Sheraton, Ritz, Carlton, Marriot in Renaissance hotels. Šli bomo na jahanje, igrali golf in si ogledali vse turistične točke Sanye. Imeli smo ure kitajske borilne veščine – tai chi,« pravi Nastja.

Nastja tai chi (Instagram)

Vsa ta izkustva in doživetja bo Nastja objavljala na družbenih omrežjih, kot so Facebook, Instagram, Twiter in Pinterest. Na spletnih omrežjih se mora prikupiti in prepričati čim večjo množico ljudi, ki bodo njena doživetja všečkali, komentirali in delili njene slike in videe, na svojih profilih. Več jih bo prepričala, bližje bo denarni nagradi.

Če ji želite pomagati, kliknite na spodnje povezave in všečkajte, delite in komentirajte njena doživetja. 

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
cinkaš (nepreverjen)

tao je za mene drobijš

dizelaš (nepreverjen)

za tebej mogouče ale za mlado diklino pa je to rejden pejnez

?? (nepreverjen)

cinkaš- ale karaktera pa nemaš, pa ga nemreš küjpiti... Niti morale, smisel za lepo in dobro, radost do življenja, zadovoljstvo v majhnih stvareh,...

Za diklino je pa to super doživetje, tega se bo spominjala celo življenje, videla je in še bo marsikaj...

Starejše novice