Prečesali smo nepremičninske portale in zasledili, da se v Pomurju prodajajo mnogi znani poslovni prostori, nekateri z dolgoletno tradicijo. Zbrali smo nekaj najbolj opaznih, ki so se pojavili na nepremičninskem trgu.

Opazili smo, da se v Pomurju prodaja več poslovnih prostorov, nekateri z večletno tradicijo. Ali lahko množični prodaji in oddaji prostorov pripišemo trenutno vsesplošno draginjo, za zdaj še ni jasno.

Zbrali smo nekaj nepremičninskih oglasov prodaje znanih poslovnih prostorov na območju Pomurja.

Neživilska trgovina v Murski Soboti

Novega lastnika išče poslovni prostor v trgovski coni v Murski Soboti. Poslovni prostor je oddan v dolgoročni najem stabilnemu mednarodnemu podjetju, ki prostor koristi za neživilsko trgovino in je tako primeren za nakup kot naložbena nepremičnina.

Objekt, v katerih so locirani poslovni prostori, je zgrajen po najnovejših standardih gradnje, s poudarkom na energetski učinkovitosti in vgrajenimi sistemi, ki posledično nudijo nižje stroške pri samem obratovanju. Ogrevanje objekta je urejeno s sistemom toplotnih črpalk. 

Prodajna cena prostora znaša 2.500.000 evrov plus davek.

Vir: Nepremicnine.net

Poslovna stavba v Murski Soboti

Na pretočni in vidni lokaciji se prodaja večinski del urejene poslovne stavbe, ki predstavlja poslovne prostore v skupni izmeri 2167,40 kvadratnih metrov. Poslovni prostori se nahajajo delno v kleti, v pritličju, v štirih nadstropjih in mansardi poslovne stavbe.

Predmet prodaje je tudi zemljišče pred objektom v izmeri 186 kvadratnih metrov. Prostori imajo dva dostopa, glavni vhod iz ulice in stranki vhod. Prostori so primerni za opravljanje trgovske, pisarniške ali storitvene dejavnosti.

Prodajna cena prostora je 1.229.000 evrov.

Vir: Bolha.com

Poslovni prostor v Murski Soboti

V centru mesta v kletnih prostorih tržnice se prodaja gostinski lokal v velikosti 27,10 kvadratnih metrov, zgrajen leta 1998.

Poslovni prostor ima prostor primeren za gostinski lokal in souporabo stranišča.

Cena poslovnega prostora je 19.900 evrov.

Vir: Bolha.com

Poslovni prostor v Gornji Radgoni

V Gornji Radgoni se prodaja prostor za storitve v stavbi zgrajeni leta 1770. Uporabna površina dela stavbe je 117,4 kvadratnih metrov. Prostor je primeren za gostinsko, trgovsko ali kakšno drugo dejavnost.

Poslovni prostor se nahaja v pritličju poslovno-stanovanjske stavbe, sestoji pa iz dveh večjih prostorov, dvojnih sanitarij in pomožnih prostorov. Pred prostorom se nahajajo javna brezplačna parkirišča.

Cena poslovnega prostora je 77.000 evrov.

Vir: Nepremicnine.net

Poslovni prostor v Gornji Radgoni

V središču Gornje Radgone se prodaja starejša hiša, obnovljena leta 1994. Hiša je v večjem delu namenjena poslovni dejavnosti, nudi pa možnost bivanja in oddajanja poslovnih prostorov.

Hiša je registrirana za skupno šest poslovnih prostorov in manjše stanovanje

Cena starejše hiše je 270.000 evrov.

Vir: Nepremicnine.net

Poslovni prostor v Lendavi

V središču mesta se prodaja več namenska poslovna stavba, ki je kakovostno grajena in obsega tri etaže. V vsaki etaži je recepcija, kuhinja, sanitarije in pisarniški prostori, v prvem in drugem nadstropju pa še terase.

Objekt je komunalno urejen, ogrevan, hlajen in opremljen s pisarniško opremo. Skupna velikost objekta je 600 kvadratnih metrov, zraven pa pripada 502 kvadratnega metra zemljišča.

Cena je 1200 evrov na kvadratni meter.

Vir: Nepremicnine.net

Gostinski lokal v Lendavi

V Lendavi se prodaja gostinski lokal, zgrajen leta 1980. Uporabna površina lokala je 253 kvadratnih metrov, zraven pa spada še 568 kvadratnih metrov zemljišča.

Objekt je deloma gostinsko opremljen, nekoč pa so v gostinskem lokalu ponujali pristne madžarske specialitete pomešane z lokalno kuhinjo.

Cena gostinskega lokala je 240.000 evrov.

Vir: Nepremicnine.net

Poslovni prostor v Ljutomeru

V Ljutomeru se na vhodu v mestno središče prodaja večji poslovni prostor. Prostor je sestavljen iz prodajalne, skladišča, skladiščnih prostorov in poslovnih prostorov, na voljo so tudi lastne sanitarije.

Poslovni prostor je površine 395,6 kvadratnih metrov, prenovljen pa je bil leta 2020.

Cena poslovnega prostora je 199.000 evrov.

Vir: Bolha.com

Poslovni prostor v Gornjem Lakošu

V Gornjem Lakošu se prodaja kombiniran prostor, zgrajen leta 1989. Prostor je v velikosti 995,9 kvadratnih metrov, zraven pa pripada 4553 kvadratnih metrov zemljišča.

Objekti so opremljeni z vsemi potrebnimi instalacijami, okolica pa je asfaltirana.

Cena poslovnega prostora pa je 230.000 evrov plus davek.

Vir: Nepremicnine.net

Poslovni prostor v Murski Soboti

V Murski Soboti se prodaja trgovsko proizvodno skladiščni objekt v velikosti. Trgovsko poslovni prostor je velikosti 574,9 kvadratnih metrov, skupna površina pa je 2.393 kvadratnih metrov.

V prostorih so urejene montažne pisarne, garderoba in stranišče, ogrevanje pa je na toplotno črpalko. Možna je krožna vožnja z vsemi vrstami tovornih vozil, objekt pa se trenutno koristi kot skladišče pohištva.

Cena objekta je 1.275.000 evrov.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kuntakinte (nepreverjen)

...tou de vse Holoub doj küjpo za kosovski GEN-i ... pa Jevšeki...ka se nede vozo v Laibach...ka tak eli tak minister dugo nou...

Gost... (nepreverjen)

Za 36.000 pa je naprodaj občina G. Petrovci.

Starejše novice