Med najpopularnejšimi pomurskimi taksisti smo preverili, kakšne bodo njihove cene prevozov na najdaljšo noč v letu.

Najcenejši en evro za kilometer …

Starosta med pomurskimi taksisti, Miran Ratnik, ki že več kot 25 let skrbi za prevoze Pomurcev, bo s svojo taksi službo na silvestrovo najcenejši prevoznik. Tako vas bo vožnja s Taxi Maxijem, ki premore dva osebna avtomobila in kombi, na kilometer stala točno en evro. V primerjavi s siceršnjo, ki znaša 0,75 evra, je to najmanjši dvig cene med taksisti, ki smo jih uvrstili v naš izbor.

Kot druga najcenejša med izbranimi bo Pomurce prevažala taksi služba Badi, ki ima na voljo tri osebne avtomobile in en kombi. Denis Dominič, lastnik podjetja, pravi, da o natančni ceni še niso razmišljali, bo pa zagotovo višja kot siceršnja, ki za kilometer znaša 0,80 evra. V nadaljevanju pogovora nam je Dominič vendarle zatrdil, da bo kilometer vožnje s Taxi Badijem na najdaljšo noč v letu verjetno stal 1,30 evra.

… najdražji 1,70 evra

Zlatko Veselinovič iz taksi službe Buba nam je razkril, da bodo stranke za kilometer prevoza z njihovo službo odštele 1,50 evra, za vožnjo pa bosta skrbela dva taksista. To pomeni, da bo v primerjavi s siceršnjo šlo za dvig cene za 0,50 evra na kilometer.

Najbolj občuten dvig cen si bodo na novega leta dan privoščili v taksi službi Babič. Štirje osebni avtomobili bodo, kot meni Andrej Babič, lastnik podjetja, še premalo za vse željne prevoza z njihovimi taksiji na ta dan. Tako bodo siceršnjo ceno za kilometer prevoza iz 0,80 evra podražili na 1,70 evra, kar vas bo za dobrih 10 kilometrov stalo 17 evrov, skupaj s »štartnino« pa bo to zneslo okroglih 20 evrov.

S spleta

Komentarji (44)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
miic

čist pravično (glede dviga cen). ge tudi ne bi na pol zastonj vozo za staro leto... rajši bi doma sedo pa šampanjec pil :D

nateg (nepreverjen)

NATEG: Taxi Babič prodaja vozilo Škoda Octavia l.2010, sive barve, karavan, zatemnjena stekla, tempomat, park.senzorji.
Avto ima po števcu 161.000km, REALNO zabeleženo lansko leto na teh. pregledih pa 317.000km!!!! (preverjeno)
Avto je zdej last ženske stanujoče na istem naslovu kot podjetje TAXI BABIČ!
Da se ne bo kdo NATEGNIL IN KUPIL TA AVTO!!

krsone

Vsebina komentarja

marjan123

Glede teh taxijov se jaz ne strinjam. Mislim, da je tisti, ki je pripravljal prispevek (TADEJ BUZETI) dobil napačne informacije, povem vam lahko naprimer lansko staro leto, do Puconec sem se peljal z TAXI MAXIJEM in plačal 10 eur,tako da prosim brez laži da bo TAXI MAXI vozil za 1 eur ker je do Puconec 6 KM, mislim da si s tem ne bo pridobil strank. Še nekaj glede TAXI MAXIJA, moj kolega se je pa med letom (torej normalen delovni dan) peljal do Grada, ko so bile čarovnice in plačal 30 eur ( z osebnim avtomobilom in ne s kombijem), kar z drugimi taxiji v povprečju stane cca 16 eur največ 18 eur.

Lp

tadex

@marjan123; zapisal sem to, kar so mi povedali lastniki taksi služb. Če so se zlagali, pa seveda ne morem vedeti. Na koncu odgovornost do strank nosijo sami. Lep pozdrav, Tadej

miic

tan si namesto silvestrovo napiso silestrovo :D

lp

5450

18eur do grada? s kec? s kuzme?

tzizek

V bistvi me sploj ne zanijma kelko de keri košto na silvestrovo ka tak niti enoga nemo dobili, ka de preveč gužva :D

andre

POZDRAVLJENI!

Naše podjetje TAXI BABIČ smo taxi služba z čisto konkurenčnimi cenami (0,80eur na km), za silvestrovo (po polnoči do osme zjutraj) smo dvignili cene kar ni nobena skrivnost je pa glede na to, da mi kot tudi drugi taxisti delajo za najdaljšo noč v letu namesto, da bi slavili je to čisto normalno! CENE VSEH TAXIJEV V MURSKI SOBOTI BODO SKORAJ ENAKE, ODSTOPALE BODO 10 CENTOV GOR ALI DOL NA KM. Komentirali bomo po novem letu! :)

Lp Andrej Babič

Snajper 1

Marjan123!Priporočo bi ti da se zamenjaj z enim od taxistov pa ti delaj za najdaljšo noč v letu pa te te nebi zanimalo ka košta taxi glavno ka bi prišo domov!Zato pa ne piši takšne gluposti ka je sploj nej rejsan!Ge san se do zdaj vozo z Taxijon Maxijon pa mo se tudi dale!LN

mickyy

marjan ka ti si nori...do grada 15 € če je do polane 20... ne nori...pa do rakičana 4.. našš nega primerjave;)

mickyy

marjan ka ti si nori...do grada 15 € če je do polane 20... ne nori...pa do rakičana 4.. našš nega primerjave;)

dj_beno

čisto pravilno ka do vozile drakše!!!!
vij ka ste najbole glasne pa mate tak vedno probleme z ceno!!!
taxi city vozi do grada 7 lidij 24€ pa si malo zračunaj kelko tau pride na osebo!!! kar znaša na osebo 3.4€ skoraj ceneje kak avtobus!!!!!!

Pikonca

je sen do zdai vedno vozila z Taxi Maxijem pa mo naslednjo leto 2010 tude vozila. Zelo sen zadovolna z njimi. Lp

Wolant

Ge pa rad bižin za najdrakšin taksijon, ka te največ pršparan. Fčasik pa mi tou policaj kraj vzeme. Zatou je boukše peški, pumali potovati.

ratnik.miran

Pozdravljeni!

Taxi maxi vam sporoča, da trditev nekatere taxi službe, da bo taxi prevožen kilometer za najdaljšo noč v letu med vsemi taxiji v M.Sobota odstopal samo 10 centov na kilometer ne drži!!!!!!!

Ker taxi maxi zagotavlja ceno v najdaljši noči, 1 kilometer vožnje samo 1 €.
Primer:
cena do 3 kilometre (lokalna vožnja) stane 4 € ker vsebuje 1 € start, vsak naslednji kilometer z osebnim avtom pa stane GARANTIRANIH 1 €.
Za taxi vožnjo z kombi vozilom do 8 oseb pa stane vožnja do 3 kilometre 6 € vsak naslednji kilometer stane 1,70€.

taxi maxi vas še obvešča, da na najdaljšo noč v letu ima pavzo med 23 in 1 uro.

SREČNO!!!

Kria85

se opravicujem da motim, bi rad samo povedal da sem pred malo manj kot dvema tednoma "peljal" oziroma nisem peljal z taxi babic. po dogovoru bi me naj prisel taxi iskat k spartacusu cez 15 min, taxi je prisel cez 20 minut in ob tem vzel v avto nekoga drugega namesto mene.
to se mi se z drugimi taxi sluzbami v pomurju ni zgodilo in ce ne bi bilo tisto noc -13 stopinj bi najverjetneje tudi pozabil.
mogoce so imeli samo slab dan/noc ali pa se jim pac jebe za stranke, glavno da dobijo kes

dj_beno

mogoče je pa nej problem bil v taxiste!!!
dosta lidij zovej z spartacusa taxi pa ne gledajo koga zovejo te pa keri prvi pride se z njin pelajo!!!!!
dau se nonstop dogaja!

Kria85

meni je bilo prvic, v cem je potem fora da sploh poklices taxi?
je res da sem ze od kar nekaj taksistov slisal da jih kdo poklice pa potem ko pridejo na kraj jih vec ni, ker so se odpeljali z drugim taksijem. ampak taki dostkrat pristanejo na "crni listi" taksistov.

andre

Pozdrav!

Rad bi dal odgovor za kria85.... zaradi tega kar se je zgodilo delno podjetja TAXI BABIČ prevzema krivdo in se opravičujemo, je pa zadnje čase to problem vseh taxi služb, ker ko pridemo po stranko in vprašamo ali so oni klicali samo potrdijo in mi zaradi gužve ne vemo ali smo vzeli tisto stranko, ki je zares klicala. Ker navsezadnje vsaka stranka pove, da je klicala naš taxi samo, da čimpreje pride domov kar pa ni fer!
Je pa res, da imamo večina taxistov shranjene številke tistih, ki ne počakajo in odidejo z drugim, so neprijazni,....

Lp Andrej Babič

tzizek

Andrej mojo mate tudi shranjeno? xD

Kria85

lepo da ste se opravicil, saj sem takrat tudi se enkrat klical in povedal pac tistemu taksistu katerega sem pac dobil glede tega, pa se je tudi opravicil in se tudi nisem znasal zaradi tega nad njim. sem pa bil jezen ker kot sem rekel je bilo zunaj zelo mrzlo.

dejvid1

Halo javjam se iz prekrasne lepe pičke materne vse eno zakoj tak ampak naj bo Taxi hahahaha Babič more biti tak dragi pa reklamirat se mora reklam je zanjega cuker trugače avtoji grejo po gobe stroški zaradi lizinki ... Buba hahah pa terbej plačat telebajska Maxi ohoho že zna ka kak je situacija ......Ampak nevem zakoj se 1konkorejrajo 2 zakoj petarde odavlejo 3-------- DEČKI OTKRITO POVEDANO TAXIIIIIIIIII GRAŠO JE CAR ON NE JEBE ŽIVE SILE ON JE ODMARAN ČLOVEK KATERI SE RAJŠI DOMA V LAVORI SEDI PA FAJN STAVE PECA ..... NEJ PA KA DE SE JEBO ZA 2€ PA VNOČI V AVTOJI SEDO PA PUSLIJŠO RADIJOP MAXI . DEČKI LOGIKA PA ŠE POVRH ZANJEGA JE CIGANJ NAJBOLŠI ČLOVE KA SAKŠNI DEN V GOSTILNI NJEMI KAVO ČASTI-GRAŠO SPRSI SE KA VIDIM KA TE NEMAJO V DEBATI KA SI TE TIJ MARSOVEC HAHAHAH ALI NAJ NAJ CENEJŠI TAXI SOBOTE

dejvid1

OP SE OPRAVIČUJEM ZARADI STRANSKIH UČINKOV ALI NAPAK V ZGORNJEM NAVEDENEM BESEDILU SE VSEM OPRAVIČUJEM KATERE SEM ŽALI ALI JIM JEBO M ALI KAJ PODOBNEGA AMPAK NEMOREM IZ KOŽE DA ŠE TO NEBI NAPISAL

TAXI GRAŠO JE CAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR.PA NAJ SE ZGODI KA KOLI

tzizek

hjao... takše poste bi mogli na /auto kick ban meti :)

Sobochanec

Zdaj pa te naj što komentejra toga čudaka ?!?

dj_beno

pa ka njemi lejko čkovek zdaj poveii!!

miic

evo standard. opet pride en cigan gor in pokvari debato, začne težiti, preklinjati, groziti ... in potem se celotna debata zbriše kak vedno do zdaj! zbrišite samo njegov komentar pa adijo!

Prozac

Vse več polpismenij pacientov na ton portali.
Na temnoj strani Sobote so lekar internet daubili. :)

tzizek

Nej zbrisati samo post ... tudi account pa IP banati ... samo pazte ka več v knjižnici nedo gor mogli na sobotainfo xD

dejvid1

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebiiiiiiiiiiiiiiiiitteeeeeeeeeeeeeeeeeseeeeeeeeeeeeeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiigoooooooooooojeeeeeeeeeeeeeezaaaaaaaaaaaaaaazakoooooooooooon

ratnik.miran

Pozdravljeni!

Taxi Maxi se vsem, ki niste dobili prevoza iskreno opravičuje, zaradi prevelike gneče.

Želimo vam srečno in zdravo 2010!!!

Hvala za razumevanje

skriti

Kria85 se strinjam meni se je včeraj isto zgodilo z g.Babičon . San zval pa mi pravi ka me pozove za eno minutko nazaj pa me zove pa pravi za 15 min san na lendavski,cakam pa cakan na sreco san dobo te taxi maxi. Zalostno gospod Babič!

tzizek

Šou si v varaš? :D

nekdo1

Taxi Babič, ta svoje ljubice- ljubčeke ima. Da na prijateljih profitira, se sploh ne obira. Tako, da v pol leta zasluži pol najboljšega avtomobila!

mateiiaTHEcutie

Meni zdaj nite malo nej jasno zakoj se zdaj vsij znašate nad najbaukšo Taxi službo v ms...Nad Taxi Babič...ges osebno se skos vozen samo s ten...no razen ko ma vse avtoje zasedene pozoven kakšnoga drugoga tao je pa fejst redko...
Taka reisan ne razmen zakoj zdaj vsij na Babiča...sama znan ka ob vikendaj ma redno gužvo... Sicer pa če se ščejš pelate te da znaš ka ma gužvo ga zove prej nej pa te da že 20 minut stojiš pred spartacuson ka se je že zapro...Po mejne je do zdaj vedno prišo pa tudek če je 5 minut zamudo ma nemreš zamerete glede na stanje cest pa vsega...
Taka vas prosen znašajte se nad drugen takxijon nej pa nad Babiča!!!!

grb

jebeš ti vse taxije, meni je TAXI 15 naj jači,faca pa vedno je točen kak povej ali pa zrihta kakši drugi taxi pa še cene ma sprejemljive, TAXI 15 RULES!!! DAMEK zakon si ,samo tak dale

grb

Mene je babič tudi celo 2x napizdil,pred 2 tedni san ga zval pa je pravo za 10min pa je prišo za 45min te se pa čudi ka vmes druge zovemo,naj ne guči ka pride če nemre naj pozove drugi taxi nej ka je tak peroven kmet goričke

andre

Lepo pozdravljeni v novem letu!

Viden lepe komentare, kak je razvidno nas eni valite druge šinfate, ampak
na koncu koncev ne moremo ugodite vsem strankam kar le logično. Vedno se najde nekdo, ki je navoščljiv, škodoželen,... no saj nema veze..... zato pa vsem tistim, ki so zadovoljni z nami pa tudi tistim, ki niso želi podjetje TAXI BABIČ SREŠNO IN VESELO NOVO LETO 2010!

Lp Andrej Babič

manuela

brez veze nakladate.ŠTO ga rabi de se pelo što pa nej pa naj peški ide.pa ka ma veze što pela glavno ka se pelaš.itak so vsi TAXI pa pika.

manuela

če van je pa nej do taxija pa ite na avtobus.

mateiiaTHEcutie

Saj v ton je problem ka so nekateri škodoželjni..mislin kar dosti jih je..saj ges se pelan skos z Babičon tudek včeraj san se... Sama pa znan ka da Babič nemre pa se ščen z drugen pelate pa pač ene taxiste še poznan mi tak nesrano odvrnejo "zdaj se pejaj s tisten kak se skos vozeš"... Mislin naj so vesele ka se sploj ščejš pelate nej ka so te nesramne do strank... To san pre Babiče še nej doživela ka bi me što tak nesramno povedo..in kelko vse poznan nikoli nem doživela toga ..kajti so vsij taxiste pre Babiče fejst prijazne...:D

porednes

vsi nekaj samo gucite na velko samo glejdajte ka vas vedno pridelajo do dauma tau san ge dau skauz ka san san vozo.nej so taxi-ji drage ampak vi ste(nekatere)nej fer pa ne placate ali pa se za šenke vozijo v krauge da ste mrtvo pijane

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice