V luči rokometnega evropskega prvenstva, ki je pred nami, smo na Sobotainfo za vas pripravili nagradno igro, ki bo potekala na naši facebook strani.

V nagradni igri, ki bo potekala od sobote, 13. 01. 2018, do vključno nedelje, 28. 01. 2018, lahko sodelujejo vsi, ki upoštevajo pravila nagradne igre.

Kako sodelujete v nagradni igri?

Za vsako posamezno tekmo boste lahko napovedali razliko končnega izda (npr. +2 za Slovenijo, + 2 za nasprotnika, izenačen izid). Nagrado prejme tisti, ki napove točno razliko. Če bo točnih napovedi več, bomo med njimi izžrebali nagrajenca. V kolikor nagrada ne bo podeljena, se prenese v naslednjo tekmo. Nagrajenec bo objavljen najkasneje dan po tekmi na naši spletni strani.

Kakšne nagrade vas čakajo?

Nagrado, ki jo bo možno osvojiti za posamezno tekmo, bomo objavljali sproti. Za prvo tekmo, ki bo v soboto, bo zmagovalec prejel kaljeno zaščitno steklo in ovitek za mobilni telefon. Ostale nagrade bodo objavljene sproti. Pravila sodelovanja v nagradni igri in strinjanje s pogoji nagradne igre.

Pravila sodelovanja v nagradni igri in strinjanje s pogoji nagradne igre

Facebook ni prireditelj, niti sponzor in ne sodeluje pri nagradni igri.

V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki za posamezno tekmo v točno določeni objavi na FB strani Sobotainfo.com - največji pomurski spletni medij v komentar zapiše napoved razlike končnega izida (npr. +2 za Slovenijo, + 2 za nasprotnika, izenačen izid). Nagrado, ki bo najavljena posebej za posamezno tekmo prejme tisti, ki napove točno razliko. Če bo točnih napovedi več, bo organizator med njimi izžrebal nagrajenca. V kolikor nagrada ne bo podeljena, se prenese v naslednjo tekmo. Nagrajenec bo objavljen najkasneje dan po tekmi na spletnem mediju Sobotainfo.com.

Ob koncu nagradne igre bo organizator izmed vseh sodelujočih, ki so napovedali kakršno koli razliko končnega izida za katerokoli posamezno tekmo, izžrebal nekoga, ki prejme glavno nagrado, ki bo objavljena tekom prvenstva.

Sodelujoči s sodelovanjem v nagradni igri sprejema pravila in se strinja, da bodo njegovi osebni podatki, če bo izžreban, objavljeni na Facebook strani Sobotainfo.com - največji pomurski spletni medij ter da bo ob pozivu organizatorja posredoval podatke, potrebne za prevzem nagrade. Nagradna igra je namenjena le fizičnim osebam, pravne osebe in s.p. v nagradni igri ne morejo sodelovati. Sodelujejo lahko osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Svojo napoved potrebno oddati najkasneje eno uro do začetka srečanja. V kolikor se srečanje prične ob 19.30 je zadnji veljavni odgovor tisti, ki je oddana ob 18.30 uri. Vsi kasnejši odgovori v nagradni igri NE bodo upoštevani.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako se piše prekmurskemi glasbenik Vlado?

Werther (nepreverjen)

Bedna nagrada :P

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Za takšne nagrade sami igrajte !

Starejše novice