Na Vroči poletni soboško - Dianini noči, ki po potekala od 20. do 4. ure zjutraj, bodo nastopili Karmen in Avantura, Davor Borno in Colonia, odvijala pa se bo tudi modna revija - miss bikini.

V soboto, 24. julija od 20. ure naprej bo na soboškem kopališču potekala prireditev Vroča poletna Soboška - Dianina noč. Na zabavni - glasbeni prireditvi bosta obiskovalce zabavala skupina Colonia in Davor Borno, za ogrevanje in ohlajevanje do četrte ure zjutraj pa bo poskrbela pevka Karmen z Avanturo. Med samimi glasbenimi nastopi se bo odvijala modna revija - miss bikini, kjer se bodo kandidatke predstavile v oblačilih za prosti čas, v kopalkah in perilu.

V predprodaji vstopnice po "štiri evre"

Predprodaja vstopnic že poteka v Hotelu Diana, v predprodaji vstopnice stanejo 9 EUR, na dan prireditve pa 10 EUR.  Poleg same vstopnice ob nakupu prejemete bon v vrednosti petih evrov, ki ga lahko vnovčite v Drogerijah in parfumerijah Beauty World. Ocenjeni stroški prireditve, v katero so všteti honorarji glasbenikov, varnostniki in vse ostalo, so okoli 30 tisoč evrov, Hotelu Diani pa so na pomoč priskočili sponzorji, med katerimi je tudi Mestna občina Murska Sobota. Organizator pripravlja tudi žrebanje vstopnic, glavna nagrada pa bodo sedemdnevne počitnice za eno osebo "all inclusice" v Grand Hotelu Orebič na polotoku Pelješac. Prireditelji pričakujejo okoli 2000 obiskovalcev.

S spleta

Komentarji (23)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
josko

Taškoga dogodka pa bogme še nej bilou!! Rad bi vido koga ka de plačo 10 evrojof ka prijde poslujšat BORNOJA pa KOLINIJO!! Za drujgo leto jin predlagan ka pozovejo rajše BLUE PLANET pa DŽO MARAČIČ MAKI pa de sigurno puno! Tou smo v Lipouvcaj vidle tej vikend kak se tou dela!!

blazzzzek

josko zakoj je bilou v lipovcaj puno? Či bi pa stopnina bila bi buo pou menši obisk. Nej kak prekmurski organizatori ka vsi dejvlejo stopnine pa te minimalno 5€, naj rajši denejo stopnino 2€ pa boš tisto stopnino ležej plačo pa de še več folka prišlo. Več folka pa tudi več spije, pa zmerne cejne seveda pijače trbej tuj meti.

klima

ka ti josko misliš ka samo blueplanet obstaja na naše domači scene. Vej pa malo pogledne okoli pa boš vido ka že vsen na bruhanje ide.....vseposejde so poleg. Ka se pa vstopnine tiče se tudi strinjam. Majnša vstopnina pa pride več folka.

dekor

josko tij si pravi josko-paja-patak!!

blazzzzek

gnes den moreš delati veselico pa fešto na količino nej pa na cejni stopnine pa pijače. Glede benda pa bluplanet špilajo na sakon dreki zatou ka idejo za pou mejne pejnez špilat kak pa drugi. Tou jin je tudi edini uspeh prineslo či lejko tak povejmo ka so šli pa so cejno pustile za polovice od drugij bendov samo zatou ka je oganizar njih zvaou nej druge. Drugi bendi pa so isto kvalitetni pa še bokše pa so tuj nej tak dragi. So vsi v iston cenovnon razredi razen bluplaneta keri je zaradi popolarnosti brez cejne osto.

nikki

blazzzzek: So vsi v iston cenovnon razredi razen bluplaneta keri je zaradi popolarnosti brez cejne osto.

Hm.. Kako lahko nekdo zaradi popularnosti ostane brez cene? :D

Pablo

V predprodaji vstopnice po "štiri evre"

"Predprodaja vstopnic že poteka v Hotelu Diana, v predprodaji vstopnice stanejo 9 EUR, "

ge pa tej za 4eur odavlejo?

blazzzzek

zatou ka so cejno pusti na polovico kak so jo meli. Zatou so dobili nazačetki telko špilov ka so meli cejno tak malo. Zaj pa ide pogledni njuve koncerte eden večje polom kak drugi (mišleno brez folka)

dekor

seveda ka prekmurski bendi nemajo cejne zatou ka organizatori zovejo samo hrvate ka tan lejko sebi več v žep denejo

dekor

na v beltincaj je v nedelo glij nej bilou preveč puno

blazzzzek

samo hrvatov se je folk že tuj navolo. Al za veselice nema veze što špila na veselicaj je vse odvisno či maš stopnino al nej. saki se pita či kelko je stopnina pa te što špila. Razen či je neven kakši pevec al pa skupina samo tou je pa v prekmurje malo gda.

blazzzzek

oz. je redko keri ka de daou za stopnino či trbej 50€ samo ka de na določeni koncert šou

2304

Moja napoved: Organizator bo uradno odpovedal dogodek zaradi slabega vremena, neuradno pa zaradi slabe predprodaje.

Seveda pa upam in si želim da tako ne bi bilo!

uzk

kelko se ge spomnin, je že bila fešta na kopališči tak mimogrede...

cJEgan

kart de odanih nula oziroma fejst malo, naroda de pa puno! :) fixni fix

planetb

Hvala vsem keri nas promovirate po forumih, tudi tebi predragi blazzzzek!

ales92

30 tisoč evrov --> and pigs can fly!

Vipko
tinka78

Vreme jim bo najverjetneje izgovor. Upam samo, da bodo dovolj pametni pa odpovejo to polomijo.
http://www.rtvslo.si/okolje/vroce-se-do-petka-zvecer-nato-do-srede-tudi…

malagazda

Sama prekmurska faušarija, zato se pa bodo na naših bazenih zabavali Štajerci, Marki, Goričanci, Prleki in drugi ljudje, ki se želijo zabavati!!!

Direktna

@malagazda

Najprle dobrodošel med Prekmurcami, čiglij o nas nemaš pojma. Po tvojon mnenji so Marki pa Goričanci marsovci?

sobočanka29

Vse lepo pa prav,še kelko telko vredi nastopajoči.Ali neven ge njin je logika ka de vstopnina,navajajo ka čakajo 2000 lüjde-nega šans.Rajši bi naj malo cejne zdignili na gestiji pa pijači,vstop pa prosti,te vse možno ka bi telko lüjde prišlo kak čakajo,zdaj ka de pa vstopnina,pa pol telko nede.Zavajajo ljudi ka dobijo nekšni bon za 5 €,pa bogate nagrade pa blablabla.Čista greška ka so dali vstopnino!
V Lipovcaj je bil Maki,nej bilo vstopnine,zato pa je bilo 4000 lüjdi.....mislin ka to vse povej!!

čriček

Dejansko z stopninov ne dobijo povrnjeno niti 10% vseh stroškov.30,000 tisoč eur. je velika vsota namenjena temu dogodku, nevem kakšen je njihov interes ampak če so se kdaj zaleteli s to prireditvijo so se danes v soboto, na žalost organizatorja.

gipsy

Kako ne dobijo niti 10% povrnjenih s vstopnino? Če so računali na 2000 obiskovalcev in vsak da 9€ ali 10€ je to 18.000€ oziroma 20.000 €. Malo te matematika izdala... :)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice