Osnovna šola II Murska Sobota
Zaradi okužbe učiteljice so v podružnični enoti Krog Osnovne šole II Murska Sobota prisotni le učenci 1. razreda.

Okužbe s koronavirusom in posledične karantene so dodobra zdesetkale prisotne razrede v šolah po celi Sloveniji. Poročali smo že o karantenah na Osnovni šoli I Murska Sobota, Osnovni šoli Tišina in nazadnje o karantenah v Šalovcih in v Gornjih Petrovcih.

Do okužbe pa je prišlo tudi v podružnični enoti Osnovne šole II Murska Sobota v Krogu, kjer imajo pet oddelkov, od 1. do 5. razreda, in so trenutno pri pouku le učenci prvega razreda. To nam je potrdila tudi ravnateljica Suzana Fartelj, ki obenem poudarja, da so pa na matični enoti v Murski Soboti vsi na šoli in tam ni zapletov.

V vsakem primeru pa bo prisotnost učencev že s ponedeljkom manjša povsod, saj je vlada odločila, da bodo v šolah ostali zgolj učenci razrednega pouka, torej do vključno 5. razreda, za učence od 6. razreda dalje in tudi dijake srednjih šol, pa se bo ponovno uvedlo šolanje na daljavo. To bi naj bilo v veljavi vsaj naslednja dva tedna, pristojni pa bodo po krompirjevih počitnicah znova presojali, ali bodo ukrep podaljšali. 

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Risto Kubura (nepreverjen)

DESUS so upokojenci in upokojenci bi radi še ŽIVELI
To jim garantira JANŠA
levaki ki ga serejo na biciklih in prenašajo korona virus
delajo na tem da čim več starih ljudi umre

ZDRAVSTVENI DELAVEC (nepreverjen)

Risto Kubura Pa ka tij zdaj tü motaš od politike če je omenjena osnovna šola Krog. Ka ma tvoj komentar vejze z tauf objavof. J... si M....!

In reply to by Risto Kubura (nepreverjen)

risko (nepreverjen)

in to ti je zdaj novica, da vsako šolo posebej obdelate!
Ne razmin vas!

čikapajo (nepreverjen)

Glede na volitve in javnomnenjsko podporo si hudo udaril mimo o tem, da je celi narod proti njemu. To je laž, okoli polovice volilnega telesa podpira desno opcijo, zato ne zavajaj. Če za celi narod misliš tule nekaj pišočih in tiste bicikliste ob petkih ter nekaj jamrajočih kulturnikov v oddaji Studio City, dnevniku nacionalke in na Pop TV... ti matematika ravno ne gre.
To, da so nekateri ljudje tudi proti vsem ukrepom, čeprav so primerni, drži. Ampak koliko jih je in predvsem, koliko prepoznavnosti, vpliva ima to malo število ljudi..., zaradi predvsem nastopov na nacionalki ter npr. v Delu na javnost? Več ali manj protijanševsko politiko, grožnje s smrtjo, podžiganjem sovražnega govora izvajajo tvoje levaki, petkovi kolesarji, socialci v kulturi... Nekateri se stalno pojavljajo v teh medijih in dobi se občutek pri ljudeh, kateri se ravno za politiko in razmere ne zanimajo, da jim govorijo govorico večine. In to je zmota.
In napisal si lepo resnico: "Tako, kot je zadnih 10 let ni bilo nikoli prej". Ja, Janša je vladal slabo leto tam leta 2013 in sedaj pet, šest mesecev... vse ostalo pa tvoji, kateri so, če tako meniš, uničili državo.
Suma sumarom... tebi marsikaj ni jasno, šteti sploh ne veš in misliš, da si nekaj napisal!

In reply to by risko (nepreverjen)

ZDRAVSTVENI DELAVEC (nepreverjen)

ČIKAPAJO Pa ka tij zdaj tü motaš od politike če je omenjena osnovna šola Krog. Ka ma tvoj komentar vejze z tauf objavof. J... si M....!

In reply to by čikapajo (nepreverjen)

Kageste (nepreverjen)

pa kaj se mučiš s teem trotlom jugovičem
pošlji ga u tree krasne, tak kot so ga Šiptari

In reply to by ZDRAVSTVENI DELAVEC (nepreverjen)

Lari-fari (nepreverjen)

Dobro, zapletov ni ... ampak zamolčala je pa tudi da ima en učitelj virus na drugi šoli...
Iz enega postaneta dva....
Iz dveh postanejo štirje...

risko (nepreverjen)

pa v OŠ Kuzma baje tudi učiteljica pozitivna pa nič ne pišete.....zakoj že ne??

In reply to by Lari-fari (nepreverjen)

Starejše novice