V sklopu tedna mobilnosti sta bila namenu predana dva nova mostova na lokalni cesti Polana - Markišavci, ki sta zgrajena čez Puconski potok in potok Gruba.

Na priložnostni slovesnosti se je poleg župana in predsednikov krajevnih skupnosti Polana, Markišavci in Nemčavci zbralo še nekaj krajanov, ki so bili z novo pridobitvijo zadovoljni, testno pa se je čez oba mostova zapeljal oldtimer Motokluba Veterani Murska Sobota.

Predsednik Krajevne skupnosti Polana Karel Gjergek se je ob tej priložnosti zahvalil županu in sodelavcem občinske uprave za ureditev tega nevarnega odseka, ki je ogrožal tako udeležence v prometu kot tudi sama vozila.

Župan Aleksander Jevšek je nato slavnostno prerezal trak in zaželel varno pot vsem, ki bodo uporabljali nova mostova.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
portil

Jure Leben lažni državni sekretar, ki kljub študiju v tujini, ne ve prevesti svojega akademskega naslova in se sedaj zagovarja, da ga je tako prevedel Google prevajalnik. Ta lažni državni sekretar sedaj razlaga o trasi 2. tira. Starejši ljudje pravijo: enkrat ku.ba, vedno ku.ba oziroma enkrat lažnivec vedno lažnivec.
http://www.demokracija.si/fokus/v-reviji-demokracija-lazni-magister-zna…
http://www.drugitir.si/novice/2017-06-08-drugi-tir-bo-dvotirni-projekt

Še fotografija in spisek udeležencev na finali Eurobasketa 2017.
Kdo je prevajal? Leben ne ve angleško, saj je mu Google prevajal akademski naslov. Počivalšek ... (sram me je napisati).
http://nova24tv.si/slovenija/jim-res-verjamete-najprej-so-vas-prikrajsa…

Al1 (nepreverjen)

Kakšo vezo ma Leben s člankom o odprtju mosta? Odpri bar nouvo temo, nej ka eti neka brezveze keliš.

In reply to by portil

sobočanec 75 (nepreverjen)

vse lepo in prav, samo tudi cesti ki peljeta do mosta bi potrebno bilo renovirati in razširiti da bi promet normalno potekal.

Starejše novice