Druga Sočna vilica nadaljuje s pomladnimi kulinaričnimi razvajanji. 19. maja vas čakajo presenečenja pomladanskega tria špargljev, čemaža in jagod.

Deževno otvoritev druge sezone Sočne vilice, ki jo je krasila streha pisanih dežnikov, smo že skoraj pozabili. Okusi so zbledeli in prosijo po še. Pred vrati je nov, tokrat sončni petek, ko se boste na Slovenski ulici  lahko prepuščali domišljiji izbranih kuharskih mojstrov. Pripravljajo vam slastne jedi, kreirane s tremi značilnimi pridelki pomladi. Jagode. Šparglji. Čemaž.

In ta petek bo med 10:30 in 20. uro na vilici ponovno opojno dišalo. Poleg »starih« znancev, se bosta predstavila tudi dva »sočna« novinca.

Na uličnem kulinaričnem razvajanju bodo za vas kreirali Restavracija Maximo, Hotel Zvezda, Gostilna Lovenjak, Korenika in premierno Simpl.  Poleg odlične hrane so nam sonce obljubili iz Jeruzalemskih goric, od koder prvič k nam prihaja Vinogradniška družina Kos. Cel »tankr« piv, pa bo na ulico zapeljal Tankr. S sladko novostjo iz Španije se bo predstavil Sam Churros

Več o ponudnikih, si lahko ogledate TUKAJ.

Oblečena svinjina v družbi čemaža, Korenikini vlivanci, Špargelj burger, Pozelenele tagliatelle, Simpl njoki, Sajavi burger, Jagodni čiskejk, Jagodni skok čez plot, to so samo nekatere jedi tokratne vilice. 

Celoten nabor jedi, si lahko ogledate TUKAJ - s posebnim  opozorilom, da ne gledate, če ste lačni.   

Več informacij na www.socnavilica.si, spremljajte pa na facebook @socnavilica .

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Komentarski (nepreverjen)

Jagodni skok čez plot... To je kda te mož od ljubice lovi, pa se na ploti spotekneš pa sosidi v đagode zabrodiš?

tujska legija (nepreverjen)

Komentarski dobro si napiso, samo jaz mislim, da je jagodni skok čez plot kda prideš k ljubici pa seboj prineseš lepe oprane jagode pa smetano pa mrvice pa ji vse lepo položiš tam kjer to mora biti potem pa se spraviš zraven k delu najprej z jezikom. Ko pa odideš pa za njenoga moža pustiš peclje od jagod.

Starejše novice