Na javni dražbi se je znašlo premoženje radgonskega podjetja ČISTOL, ki se ukvarja z gradbenimi in trgovskimi storitvami. Stečajni upravitelj Tomaž Kocijan sedaj prodaja premoženje podjetja. Na dražbi pa so se znašli tudi poslovni prostori.

Poslovni prostor za dobrih 78 tisočakov

Na javno dražbo gre del stavbe, ki se nahaja na Ljutomerski ulici 34 v Gornji Radgoni. Stečajni upravitelj bo poslovni prostor poskušal prodati po izklicni ceni 78.138 evrov, pod omenjeno ceno se prostor ne sme prodati, saj bo dražba potekala po načinu višanja izklicne cene. Poslovni prostor se nahaja v prvem nadstropju stavbe na omenjenem naslovu. Površina pa meri 147,2 kvadratnih metrov. Prostor se prodaja po načelu videno-kupljeno.

Varščina v višini 8 tisočakov

Dražba poslovnega prostora bo potekala v petek, 12. maja, ob 10. uri na Slovenski ulici 16 v Mariboru. Dražitelji morajo najkasneje en dan pred dražbo plačati varščino v višini 8 tisoč evrov izklicne cene na transakcijski račun stečajnega dolžnika. Kupec, ki bo na dražbi uspel, pa mora najkasneje v roku treh delovnih dni po opravljeni dražbi skleniti kupoprodajno pogodbo in vplačati preostanek kupnine na transakcijski račun stečajnega dolžnika v roku treh mesecev. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice