Ksenija Flegar bo od jutri naprej opravljala vlogo vršilke dožnosti dolžnosti generalne direktorice Direktorata za turizem v Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Zaradi predlagane razrešitve dosedanje vršilke dolžnosti generalne direktorice Direktorata za turizem in zagotovitve nemotenega delovanja direktorata, je minister za gospodarski razvoj in tehnologijo predlagal, da se Ksenijo Flegar z jutrišnjim dnem imenuje za vršilko dolžnosti generalne direktorice Direktorata za turizem v Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo.

To vlogo bo opravljala do imenovanja generalnega direktorja Direktorata za turizem po opravljenem natečajnem postopku, vendar največ za šest mesecev, to je od 18. decembra 2020 do najdlje 17. junija 2021.

FOTO: SMC
FOTO: SMC

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
637 (nepreverjen)

Aja, Flegarjeva, ki se je proslavila s tem, da je na zadnjem poskusu Janševe rušitve javne televizije glasovala proti javni RTV .

pino (nepreverjen)

daj ne šinfle, dokejč jo je Brglez nej k Cerari zrihto, je pou leta v bifeji kelnarila, izkušnje ma!?

In reply to by 637 (nepreverjen)

Karl Marx (nepreverjen)

Zalostno, Ali nede dugo na položaji. Konec Janšove vlade je blüjzik. Ta ženska (nigdar san nej čüo za njo) se samo blamejra ka de za vse večne čase zapijsana kak janšistka. Šakši šteri zdaj v toj situaciji sprejme funkcijo štero njemi ponüjdi Janša, je bodisi bedak, bodisi častihlepen, bodisi pokvarjen.

šarvedi (nepreverjen)

Pomurka je včasi bijla mesnica...

bzi (nepreverjen)

ka nakladate, Janša še izda ostane ne vlade, počakajte malo!

637 (nepreverjen)

Ja, to so tvoje mokre sanje.

In reply to by bzi (nepreverjen)

Starejše novice