Podjetje Rebel iz Murske Sobote je bilo ustanovljeno pred natanko 30 leti, zato letos praznuje visok in okrogel jubilej.

Podjetje Rebel iz Murske Sobote je bilo ustanovljeno pred natanko 30 leti, zato letos praznuje visok in okrogel jubilej. Uporniški duh ustanoviteljev Zdenke in Boruta Benko, sestre in brata, je njuno začetno vizijo prodaje izdelkov za mlade in mlade po srcu uspel prenesti v razvejano mrežo 17 trgovin po celotni Sloveniji.

Tako si danes težko predstavljamo nakup spodnjega perila, nogavic ali ostalih modnih dodatkov brez priznanih blagovnih znamk, ki jih podjetje Rebel zastopa pri nas.

Biti mlad in ostati mlad je želja mnogih. V največji meri je to, seveda, odvisno od našega življenjskega sloga. A k temu lahko doprinesemo tudi na druge načine.

Recimo s svojo celostno zunanjo podobo, ki jo gradijo oblačila in modni dodatki. Saj poznate tisto znano reklo, da »obleka naredi človeka«, kajne! In vse se začne s prvimi kosi, ki jih damo nase – s spodnjim perilom. 

Tega si dandanes lahko omislite za najrazličnejše priložnosti, saj je na voljo v številnih barvah, krojih in materialih. Ne glede na to, ali je namenjeno vsakodnevni rabi ali kakšni bolj posebni, intimni priložnosti: v vsakem primeru se morate v njem počutiti prijetno in udobno.

Kot povsod tudi tukaj kakovost šteje. Priznane in uveljavljene blagovne znamke, katerih izdelke najdete v trgovinah Rebel, so sinonim za izbrane materiale in vrhunsko odličnost.   

Benetton

Ponudba, ki navdušuje generacije od Lendave do Portoroža

Najbolj znana znamka s polic je morda ravno znamka spodnjega perila Skiny, katera je na samem začetku kot prva navdušila (in še danes navdušuje) obiskovalce trgovin Rebel. Iz sveta spodnjega perila boste pri njih našli še Huber, Hanro, Falke, Jockey, Gisela, Esprit in številna druga znana in zanesljiva imena, ki vsekakor ponujajo bogat izbor za vsak žep in okus. 

Nabor izdelkov pa se pri njih ne ustavi le pri spodnjem perilu, ampak ponuja tudi  kopalke nemških, italijanskih in španskih proizvajalcev, nato nogavice in modne dodatke, pa srajce, jakne, jeans in najrazličnejšo konfekcijo. 

US Polo

Velja tudi omeniti, da so uradni zastopnik za blagovno znamko US POLO ASSN iz Združenih držav Amerike. Njene ležerne in udobne izdelke visoke kakovosti z ameriškim pridihom najdete v dveh franšiznih trgovinah, v Murski Soboti in v Ljubljani.

Čeprav je znamka nastala kot uniforma polo športa, boste zaradi njenega edinstvenega šarma, ki združuje klasiko tega športa z modernim, vedno urejeni za vsako priložnost. 

Več kot trideset blagovnih znamk, med katerim najdete tudi Roeckl, Cecil, Street one, Desigual, Benetton, Sisley in druge bodo več kot zadovoljile pričakovanja in potrebe kupcev. Njihovo zadovoljstvo je največja vrednota podjetja, od katere ne odstopajo od svojega prvega dne. 

Podjetje, ki ves čas gleda v prihodnost

Pri Rebelu se jasno zavedajo vpliva tekstilne industrije na sodobno družbo, zato delajo na trženju le okolju prijaznih tekstilnih izdelkov. Ob tem neprestano izboljšujejo kakovost svojega poslovanja in nadgrajujejo odnos s kupci.

V tem duhu se tudi ves čas izobražujejo, saj lahko le s podrobnim razumevanjem ustrežejo njihovim željam in potrebam. Tako so tudi že pred petnajstimi leti uspeli vzpostaviti spletno trgovino

Zaradi svojega »uporniškega« duha njihova mlada in izkušena ekipa nikoli ne miruje. Vedno iščejo nove in tržno zanimive blagovne znamke ter potencialne tržne niše.

Tako ostajajo večni uporniki, katerih cilj je rast podjetja, širjenje prodajne mreže ter iskanje in nenehno izboljševanje kakovosti poslovanja. Glede na visok jubilej smo prepričani, da jim bo več kot uspevalo tudi v prihodnje.

Starejše novice