Müller se vrača v središče mesta in za novo »staro« poslovalnico že išče okrepitve.

Pred časom smo poročali, da naj bi se na Slovensko ulici v Murski Soboti vrnil Müller, željo po vrnitvi pa je izrazil tudi sam lastnik.

Naše domnevne zdaj dokončno potrjuje kopica razpisanih delovnih mest v novi poslovalnici nemškega podjetja. Se središču mesta obetajo boljši časi?

Mrtvilo podjetje pregnalo s Slovenske ulice

Spomnimo, da je poslovalnica, ki je slabo desetletje obratovala na Slovenski ulici, svoja vrata zaprla pred približno petimi leti.

"Poslovalnico v centru Murske Sobote zapiramo v mesecu oktobru, saj nas je izumrtje središča mesta gospodarsko dokaj prizadelo. Naša druga poslovalnica posluje uspešno in bo ostala tudi v prihodnje," so nam ob zaprtju poslovalnice na slovenski ulici pred leti povedali v vodstvu maloprodajne mreže.

Od takrat se je veliko premlevalo o tem, kakšne vsebine bi lahko zapolnile prazne prostore, toda prepoznavna stavba oranžnih odtenkov je večji del samevala.

Porajale so se sicer zamisli, da bi jo lahko preuredili v hostel, multikulturni prostor ali pa celo center domačih izdelkov.

Odprtje še pred božičnimi prazniki?

Pred približno mesecem dni se je nato izkazalo, da se na stari naslov vrača Müller, ki naj bi svoja vrata odprl še pred božičnimi prazniki.

Sledila je potrditev s strani lastnika, ki je pojasnil, da želijo v Murski Soboti odpreti podružnico, prostore pa si je že ogledal tudi sam vodja podjetja Erwin Müller.

Prihajajo nova delovna mesta

Novica je poskrbela za veselje in zanimanje okoliških prebivalcev, ki so se nadejali novih delovnih mest – in niso se motili.

V mednarodnem trgovskem podjetju so namreč za svojo novo poslovalnico v Murski Soboti zdaj razpisali kar nekaj prostih delovnih mest, zaposlitev pa ponujajo predvsem vodjem oddelkov, vodjem poslovalnic in prodajalcem.

S spleta

Komentarji (55)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Müller (nepreverjen)
kukiriki (nepreverjen)

Kaj se je pa potem spremenilo sedaj da se vrača v središče mesta??
Mrtvilo je isto kot je bilo že prej če še ne večje.
Kot je slišati o čakali na odločitev Mercatorja če bi začeli z gradnjo nakupovalnega centra tega sdaj ne bodo gradili in zato se ta vrača nazaj na isto mesto.

narod je čuda (nepreverjen)

Ka se je zgodilo? V Mülleri se je menjalo vodstvo in kak vsake pametni šef more pistite svoj pečat. So se odločili ka do stare Müller (trgovina) doj zaprle. Nepremičnina stoji v prazno, stari Müller (šef) zve ka se dogaja in stare Müller (trgovina) se ponovno odpre. The end.

In reply to by kukiriki (nepreverjen)

Tujec 2

Dobra novica. Končno je županu in občini uspelo v Soboto pripeljati nekaj delovnih ( ki so v tej trgovini pred leti že bila ) mest. Pa še to čisto zraven novega krožišča ! Eno z drugim. Si lahko zamislite ? Koza cela, volk sit.

narod je čuda (nepreverjen)

Ti budalo. Župan nema nika z ten. Ide nazaj v komunizem ka si tan osto. Nejsi se uspel prilagodite zdaj pa drugo ne delaš kak svoj zagrenjeni drek tu okoli trosiš. Ja kak je inda to, kak je inda ovo, inda je mrao ti zagrenjeni srmak. Verjetno te nišče nešče poslušate pa se te po sobotainfo izživlaš.

In reply to by Tujec 2

Janez Komunist (nepreverjen)

Ja tudi,če spet odprejo ne bo dolgo odprto,ker odpirajo spet samo zaradi tega,da bodo pokasirali denar za delavce katerega dobijo od države,ko ga zaposlijo in še mogoče kako drugo ugodnost.Potem pa bo spet zaprto.

Tujec 2

narod je čuda, bedak si ti, ki misliš, da je župan samo za to, da se slika, na prireditvah poje,............... Dober župan v mesto pripelje investitorje ! Poglej si Jankoviča. Ljubljana cveti .

Narod je čuda (nepreverjen)

Kda san te pravo ka je župan samo za to. Ti tele eno ahahha.

In reply to by Tujec 2

Tujec 2

Jankovič je nekaj napravil v Ljubljani. Zato vas pa žuli ! Kaj smo mi v dvajseti letih napravili v Soboti ? Še tisto, kar smo že imeli, smo zapravili. Ja, pa Red Bull, Vrata v Pomurje ( leseni spomenik v skladišču ), krožišča, kup razvojnih in drugih agencij, ki so večinoma končala z izgubo, neke medgeneracijske skupnosti za zaposlitev svojih kadrov, .................... Vidiš, narod je čuda, to se zdaj dogaja, tebi pred nosom, samo si dovolj butast, da tega ne vidiš in skapiraš. V socializmu, ki ga tako mrziš, se kaj takega ni moglo dogajati.

Tujec 2

Pa tiste " lepe " skulpture od pošte proti staremu kinu sem pozabil. To je res prava obogatitev Prekmurja. Turisti nimajo prostora, da bi si jih ogledali, takšna gužva je.

alkimist

@Tujec2, to je prav neverjetno kak si blesavi, če bi za glupost davali keš in slavo, bi bil ti Justin Bieber.

Tujec 2

narod je čuda, kaj ti na občini delaš, da vse veš o tej trgovini ? Stari Muller je pet let rabil, da je to zvedel ? Bučka !

Narod je čuda (nepreverjen)

Haha nej pa nite nikoli nebi. Poznan pa lidi, pa ne gučin neka na pamet kak ti.

In reply to by Tujec 2

Tujec 2

alkimist, ker sem blesavi, ne vem, zakaj sem blesavi. Ti, ki si pameten, bodi tako prijazen in mi razloži, kaj sem tako blesavega napisal.

povezani (nepreverjen)

Tujec 2 ma čista prav ;-)

- (nepreverjen)

Številna delovna mesta??? S tem reklamnim prispevkom v tovrstnem stilu se smešite in delate norca iz ljudi. Si upate s številko napisati kaj pomeni ŠTEVILNA? :) PIškotek press

VRANA (nepreverjen)

Tujec 2, pa tebi se je čisto sfuzlalo (sicer pameti si nej kaj dosti pokaza nikoli, ali to pa zopet prekaša vse dosedanje kretenizme, ki si jih napisal) ??!! Jankoviča gemlejš, kak dobroga župana, poštenjaka,....???? Maš tak kratki spomin, se ne spomniš več, kelko življenj je uničo??? Mimogrede, tudi nekaj firm tukaj iz Prekmurja, ki so delale za njega in propadle zaradi neplačila !!! Osebno poznam primere!!

Tujec 2

VRANA, Jankoviča za predsednika vlade ! On ima kaj pokazati tako kot direktor Mercatorja kot župan Ljubljane. Če bi obveljala njegova za lastninjenje Mercatorja, bi ta bil danes uspešno podjetje in ne v Hrvaških rokah. Tako pa ga je Janezek čelavi pod mizo prodal Bavčarju in Šrotu. Upam, da veš, kaj je iz tega nastalo.Imaš kak dokaz, da je Zoran osebno kriv za smrt kakega Prekmurca ????

VRANA (nepreverjen)

Daj ne seri Tujec 2, se ne spomniš podjetnika iz Lenarta, Stožic, neplačevanja,..... ?? In "uničeno življenje" je nej samo smrt mišljena... Pa ka se ne boš spotaknil ob "Lenart" (smrt kakega "Prekmurca"), pa podobne fore......
Sploh veš, koliko ljudi je nastradalo ob tem "megauspešnem projektu"????

Tujec 2

VRANA, dokaze, dokaze, dokaze..................

VRANA (nepreverjen)

Dokaze?? Hahahahahahahaha
Ja, v Sloveniji jih je nemogoče najti (za na sodišče mislim!!!!!). Vse je jasno, kdaj, kdo, kaj, koliko, mafijske povezave, družinske povezave, slamnata podjetja, davčne oaze,..... A v Sloveniji ni mogoče nič dokazati!!! Tudi bančna luknja, TEŠ6, farmacija, drugi tir,...... vse je TOČNO V NULO znano, vendar za naša sodišča premalo!!! Zato pa Slovenija ni pravna država !! Kolikokrat sem že slišal, da baje "ni zakonske podlage za ukrepanje" ????

Pri nas se zatira "gospodarski kriminal" tipa, kot je zbiranje zamaškov in starega papirja (otroci v OŠ) !!!! Ja, to so nameravali preko javnih služb delati !!!!!! To so dosežki našega sodstva, tu so aktivni !!!!!

čarni vrag (nepreverjen)

Jankovič je jako uspešen. Tak je delal Stožice, plačali pa bomo davkoplačevalci. Tudi pri "sexu" je uspešen, samo dokaze bodo uničili, ker je tožilka rok zamudila.

VRANA (nepreverjen)

Kaj pa drugega, "zamudila" !!! Če pa nebi zamudila, bi pa naredila "postopkovno napako", ali že nekak drugače zamočila. V glavnem, Jankovič je poštenjak, vej pa kak lepou se smeji na TV-ji !!!

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Tujec 2

Dedec bar fuka. To je pohvalno za moškega njegovih let. Več kot tri četrt moških v njegovih letih tega ne zmore več. Pa še kako bi radi, a k...c se ne dvigne več. Vidva vesta, kdo je ta ženska, ki ga je prijavila ? Tega vama Janezek čelavi in njegovi pisuni niso povedali ? Seveda niso ! Jaz pa slučajno vem ! Ima pa Zoran jajca. Pravočasno dvigne pošto in pride na sodišče. Vaš Janezek čelavi si niti pošte ne upa dvigniti. Na sodišče pa puklasti ne more priti, ker mu je akumulator crknil !

sdkfasdhfkynxb… (nepreverjen)

Jankoviči moremo priznati ka je postavo Ljubljano na zemljevid evropskih prestolnic , kere si punijo blagajne zaradi ogromnoga obiska turistov iz celoga sveta. Ljubljana je v razcveti in še na boukše kaže. V časi njegovoga županovanja je Ljubljana resno gratala pravo glavno mesto. Ma pa tej Jankovič tudi dosti napak ali ka če pa človik pač funkcinejra tak kak funkcionejrajo vsi v toj našoj državi. Koruptivno, špekulansko, mafijsko.... Če bi šli vse slovence preverjat ka so do zdaj v življenji dobroga pa slaboga napravili bi nas 2/3 šlo v zapor. Ka ne gučin o našon gospodarstvi kero je v celoti zlizano is politiko. Sakša stranka ma nekši gospodarski bazen ali privatnih ali državnih podjetij iz kerih se napaja, prek njih črpa keš iz proračuna in kama pošijla svoje zaslužne ali pa odslužene kadre. In te ja zdaj Jankovič največji problem naše države. Zoki je očitno tradicionalist in ne odstopa od slovenskoga povprečja. Čistak isti je kak vsi slovenci pa niti slovenec neje. Me prav zanijma kak bi vi internetni moralisti in pravičniki postopali gda bi meli takšen vpliv kak ga ma ono. Čista isto kak Zoki ali pa še hujše glede na tou ka vas je večina totalno neinteligentnih, neizobraženih in egoističnih.

VRANA (nepreverjen)

Ka pa si tij za nouvoga idiota??? Nej čüjdno, ka se narod ne zdigne !! Takšno stanje ti je normalno, sploj nej problematično, "vej pa itak vsi tak delajo" !! Što je tou "vsi"?? Ges že prvi ne delan tak! Sicer je preci bole zajebano pošteno si kaj spraviti, ali mirno spim. Pa vsakomi lejko čiste vesti poglednem v oči! Poznam pa pozerje, ka majo dolgov telko ka glava bolij, pa na slabo banko preneseni dolgovi,...... In znaš ka, vsakemu brez problema rečem "ne preseravaj se, ker si navaden prevarant", samo mi naj kaj pametuje!! Itak pa me poznajo, pa znajo, kelko je vöra. Vsak izmed njih je pa navaden pizdek, niti malo se nobenoga ne bojim! Tak ka, če "vse" sodiš po teh par lopovih in sebi, je tou samo tvoje mnenje, niti približno nej normala. In nikdar nesmi biti normalno!!!

In reply to by sdkfasdhfkynxb… (nepreverjen)

sdkfasdhfkynxb… (nepreverjen)

Ka tij si malo prizadeti ali ka? Malo se tij kontrolejraj komi boš idiote talo. Ges san lepou razložo kak je pri nas situacija tij pa meni idiote. Gonita se tij pa tvoje poštenje nekan. Tisti ka se najbole po prsaj kučete kak ste si vse na pošteni način spravili ste ponavadi največje barabe. Tudi Jankovič de ti sigdar pravo ka je pri njemi vse pošteno. Tak kak vsi ostali v toj našoj zavoženoj državi. In če ne razmiš ka tou pomejni 2/3 te san ti ges nej kriv. Ja, v politiki pa gospodarstvi pa vsi tak delajo. Ka misliš zakoj smo na vrhi med najbole skorumpejranimi dravami? Še ovi majstri iz Patrie so povedali ka so pač prišli se delat na lokalni način, se pravi podkupovat. Pa ne delaj se fini telko, ka te direkt vidin ka bi glih tou delo kak vsi drugi, če bi meo šanso. Tak kak večina lidij gda pride do moči.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

"Gonita se tij pa tvoje poštenje nekan." Tou že vse povej, na kateri strani si, idiot, (ja, idiot) !!!

"....Tak kak vsi ostali v toj našoj zavoženoj državi. In če ne razmiš ka tou pomejni 2/3 te san ti ges nej kriv." Za menej je "VSI" vedno pomenilo 3/3, za tebej pa v naslednjom stavki očitno 2/3 !!! Malo te jebe tüdi matematika, poleg morale, vrednot, poleg zmožnosti debate-da vsaj sam sebi ne nasprotuješ!!!

Saj v osnovi si napiso bistvo, skorumpejrana država do amena!! Moti me to, da si stvar tak poenostavil, "kaj hočemo, saj pa VSI delajo tako" ! In točno to držo, brez hrbtenice, jaz osebno preziram!!! Ne, NE delamo vsi tako!! Tako dela majhna peščica in ti jim pri tem pomagaš, s takim relativiziranjem. Velika večina pa to plačuje!! Tile gnoji so spretno ustvarili 2 oz. več polov, skregali narod, KRADEJO SKUPAJ, DOGOVORJENO, mali človek se pa prereka z drugim malim človekom, ki tudi ni nič ukradel, OBA pa plačujeta za LOPOVE

In reply to by sdkfasdhfkynxb… (nepreverjen)

sdkfasdhfkynxb… (nepreverjen)

Da se nebi tij skouz najbole čednoga delo. Pri tebi pa tou ka meni talaš idiote, vse povej o tebi. Najležej je besede iz koncepta vlačiti pa si nekaj po svoje razlagati pa modruvati. Če ne razmiš ka prečitaš gda nešče neka napiše, te rajši zadrži prepotentne komentare za sejbe. San opazo ka maš enako taktiko v vsakši temi v keri se oglasiš. Isti si kak ovi Tujec 2 s kerin se tak rad kregaš.

Ge si tij v keron mojon komentari opazo ka bi odobravo tou o kon san piso? Če človek napiše povzetek na kratko ka se pri nas dogaja še ne pomeni ka se z napisanin strinja, še menje pa ka to podpira. Ali ti maš pač takšo logiko razmišljanja. Pikolovski modrijaš, keri iz teme v temo vsiljuje svoj prav in se arogantno in vsevedno obnaša do "sogovornikov". In te še meni očitaš ka ge pomagan tistin ka kradejo z nekšin relativizmon. Ne ven keri je tu zdaj večji idiot.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Joj, pojeb, malo si prešti, ka si napiso, pa ob ka san se ges obrejgno!! Mogoče skapejraš tij!! Ges znan, ka gnesden velika večina npr. kda se zgodi teroristični napad, najprej napadejo žrtve!! Pri novici o posilstvi napadejo žensko, vej je pa nikak una krijva, izzivala!! Pa tak naprej... Pri Jankoviči pa zdaj pač tij-vejpa vsi bi tak delali, baje !!! Pojeb, če bi tij delo tak, tö ne posplošuj toga na vse!! Ges san še itak prepričani, ka je več dobroga kak slaboga na svejti!!! Seveda pa obstaja možnost, ka se moutim!!! Pač san preveč optimističen ! Tij si rejdno pa pesimističen, glede na tou kak si napiso "povzetek na kratko" !! Pa pišeš mi, ka ges ne razmin?? Malo razmisli, ka san sploj napiso in zakoj!! In ja, s tem relativizmom pomagaš tistin, ka kradejo ! "Saj pa vsi ste/smo enaki, vsi bi kradli, če bi lejko!" Kakšno družbo tö tij maš (če že predpostavljam, ka tij nebi kradno, ker baje toga ne podpiraš)??!!
Kar se tiče mojega pisanja na Sobotainfo: kjer pišem, pri vsaki temi jaz podpiram lokalne podjetnike, glasbenike, predstave, koncerte, firme, dogodke,...... nej si toga opazo, če si že spremljo vsaj malo. Pišem pa zelo redko! POHVALE, PODPORO Prekmurcem, kateri delajo, ustvarjajo, pohvale Prekmurju !!! ".....iz teme v temo ......." tou misliš verjetno Tujca 2, keri ma čas cejli den pisati?? Ker jaz se z njim sploh ne kregam, jaz se krohotam, kda vidim, ka napišem Pero bravo, Nika bravo, onomi pa se zmejša. Cejli den zapravi, samo ka šinfa, vsi pa vidijo, kak je škodoželjen. Nemre privoščiti uspeha, pač klasičen luzer (san nika nej dosegno, zakoj bi zdaj drüjgi?)

In reply to by sdkfasdhfkynxb… (nepreverjen)

sdkfasdhfkynxb… (nepreverjen)

Pojeb prej. :) Nemreš iz svoje arogantne kože, geli?

Ka san napiso? Ka če bi šli preverjat vse navadne lidij v Sloveniji bi pri 2/3 lidaj najšli kakšo nepravilnost. Takšo ali ovakšo. 1/3 je po moje poštenih, pa še tou so večinoma deca. Pa še pri tistih 2/3 se jih večina niti ne zaveda ka delajo nekaj naroube, zatou ka se jin tou zdi vse normalno. Že tou ka ti nešče pri doktori zrihta krajši čakalni čas prek vrste ali pa ka poznaš nekoga na občini ali ge koli drugje ka ti zrihta kakšno "ugodnost". Večini se tou vse zdi normalno, je pa tou glih takša korupcija kak gda Jankovič nekšomi svojomi pajdaši zrihta nekši posel. Vse je tou korupcija, samo na drugačnon nivoji. Pa mi zdaj tij poštenjak povej ka bi tij napravo, če bi mogo k doktori pa bi ti dali datum za pregled ali poseg čez 6 ali več mesecov, bi pa pozno nekoga keri bi ti tou lejko hitreje zrihto? Vsi bi tou izkoristili. Keri pravi ka nebi laže. Tou ti ges gučin, vsi smo koruptivni, samo se nas večina toga ne zaveda. Na višjih pozicijaj so lidje, bole so k tomi nagnjeni, zatou ka je pri nas pač takšna kultura. Tij si samo maži očij kak je vse lepou. Ali če ne vejš kak pri nas stvari funkcionejrajo pač živejš v nekši iluziji kak je vse pošteno. V politiki je pa itak katastrofa, ka nemo gučo kak je v državnih firmah in ostalih privatnih firmaj kere so zlizane s politiko. Vse poštenjak do poštenjaka. Ti gučin iz lastnih izkušenj in me zatou napalijo takši modrijaši ka mi očitajo takše stvari kak mi jih tij. Ge man svoje podjetje in san dostakrat izviso pri kakšnon posli zaradi družinskih povezav, političnih povezav ali drugih koruptivnih dejanj. Man malo firmo, neje omebe vredna in nej smo nekši velki player na trgi, samo san nigdar nej biu zlizani s politiko, niti neman nekših vez, tak ka me tou še bole prizadene gda tou cuj gledan. In te mi nekša VRANA očita podpejranje lopovov pa pesimizem. Malo se zresni.
Ge tudi vedno pohvalin vsakšo domačo inovativnost in mi je lepou viditi, če nekomi dobro ide. Nigdar san nikomi nej biu nevoščejni. Mi pa tou ne daje pravice ka druge, keri se mogouče ne strinjajo z menov 100%, označujen za idiote in jin pripisujen stvari kere san si namislo v svoji glavi. In po ton se niti malo ne razlikuješ od Tujca 2.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Ironično, napiso si zelo podobno ali celo enako, kot pišem jaz! Povrh vsega imaš tudi (kot jaz) malo firmo, brez politike, brez povezav in potemtakem točno veš, kaj se dogaja in kakšni pokvarjenci najbolj prosperirajo!! Pa se zdi, da sva na nasprotnih bregovih!!??
Relativiziranje- ne vem, kak točno si tij tou razlagaš?? Ali ges san zamero, ka si vse posplošo, vej smo pa vsi isti kak Jankovič (pa še v tem posti isto pišeš) !!! Vsi krivi, vsi koruptivni!!! Ja, celo če samo živiš v laboratorijski sobi, nezavedno pohodiš mikroorganizem in ubiješ življenje, torej si kriv !!! Vejpa tö sploj nesmimo nikdar nič debatejrati, tak smo vsi "krivi" nekaj !!! Vej pa tö ges nesmin niti nika delati, ker sem s tem kriv, da drugi tega dela ni dobil, zatorej mu jaz odžiram kruh!! Pokvarjeno kot le kaj, kak si sploh drznem delati!!?? Kakšno besedo pa naj uporabim, če nej pesimizem?
Tou je za menej relativiziranje, ka nekak razlagaš zadeve, ka se na konci Jankovič ne zdi niti tak slab za tebej. Tü se pa nemrem s tebof strinjati!! Tüdi mafija daje denar za dobrodelne namene, spoštuje družino in mater še posebej- ej, vejpa so niti nej tak slabi??

In reply to by sdkfasdhfkynxb… (nepreverjen)

sdkfasdhfkynxb… (nepreverjen)

Zdaj si pa že redno zabluzo s to tvojo modrijo. Iz posta v post samo potrjuješ mojo trditev ka si isti kak Tujec 2. Ge san ge napiso ka je Jankovič niti nej slab za mejne? Predan se, zmago si. Ne da se mi več odgovarjati na tvoje pametovanje. Vse ka si napijso o meni je resnica, vse ka mi očitaš je resnica, vse ka san nej-napiso je resnica..... iden rajši delat.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Gost Gost (nepreverjen)

sdkfasdhfkynxb…: Zadel si žebljico na glavico.

bb11 (nepreverjen)

Lejko prosen nekšen hobby programer naprave nekšen chrome/firefox plug-in, ka de avtomatske izločilo komentare od toga primerka Tujec 2 ?
Lepo bi proso. Či što dostavi kakšen plug-in lejko doda še bitcoin addresso njemi pošlen malenkost, ker mo drugače daubo raka na očaj.

busybee (nepreverjen)

škoda guča se z tem bacilom ubadati

In reply to by bb11 (nepreverjen)

bb11 (nepreverjen)

definitivno je škoda guča, al komentejra sako temo po 5 betežnih komentarof in bi bilo lepo to nekak skinote. Mislen ka tau kakšen ka ma vijška časa za vikend komaut skup dene, za velko lujde boš heroj !

In reply to by busybee (nepreverjen)

Tujec 2

busybee, bb11, vidva sta kot naročena za komentiranje na Reporterju. Pojdita tja, bosta med svojimi. Živel Zoran Jankovič - Zoki !

reporter... (nepreverjen)

Nej majster, tij idi ta..... tij boš tan med svojimi. Tan so glih takši prizadetki kak si tij.

In reply to by Tujec 2

100procentni (nepreverjen)

Zoki je zakon!!!

In reply to by Tujec 2

Tujec 2

reporter, zajebal si se . Reporter je Sveto pismo za simpatizerje SDS ! Da so pa vsi tisti prizadeti, si pa ti napisal.

busybee (nepreverjen)

Mimogrede butec ali či ščeš budalo od tujca2 ti moren povedati ka san še nej centa davka plačo smrdečomi Fursi in ga ne bom. Znaš zakoj ti to gučin? Ker si še v lanskon leti v tvoji debataj glasen bil kak si me prijavo kak do me dobili pa tak dale. Smejen se na mrtvo ka vidin kakši idiot si. Nemaš pa nika pametnoga nazaj povedati ker je vrhovno sodišče potrdilo svinjarijo in krivico kera se nan dogajala. Bedak valjda boš zdaj z svoje žepke nazaj davo namesto države tistin keri so plačali.

Tujec 2

Busybee, kak boš davek plačo, če si brez dela in na Zavodu prijavljen ?

Tujec 2

VRANA, človek, ki je debatiral s tabo, te je zadel u nulu ! Ti podpiraš samo določene ljudi, zato ne laži, da podpiraš vse, ki nekaj ustvarjajo ! Lažeš lahko ti sam sebi in svoji ženi ( če jo imaš ), meni ne moreš.

VRANA (nepreverjen)

Seveda ne pišem vsepovsod, čisto vsak prispevek pa resno ne preberem, nimam časa, ne volje za to! Kar me zanima, kliknem, pohvalim, pa če imam čas, se še pozabavam s kakimi komentarji! In gledam, kako škodoželjneži (največkrat si to ti!!) popizdavlejo! In to je to! Je pa tisti debater tebe vzel kak nekaj najbolj grotesknega, nekaj najbolj negativnega in me primerjal s tabo!! To pa ti ne more biti v ponos, ali pač?? V Ameriki, ko zmanjkajo argumenti, se sodobni SJW zatečejo k zmerljivki "ti si kot Hitler", v Sloveniji je zmerljivka "ti si kot JJ, njegova ovca", na Sobotainfo pa "ti si kot Tujec 2", hahahahahahaha

In reply to by Tujec 2

busybee (nepreverjen)

Busybee, kak boš davek plačo, če si brez dela in na Zavodu prijavljen ? Ta pa zmaga vsaka ti čast idiot na kubik gobezdalo prve klase. P.s.: ti pošlen plačilno z lederfabrike ka boš shut the fuck up z takšimi blesavimi? Napiši email.

Tujec 2

Busybee, smiri se, pritisk ti narašča ! Še letos spomladi si trdil, da ne delaš v leder fabriki. Lepo, da si delo dobil !

busybee (nepreverjen)

Busybee, smiri se, pritisk ti narašča ! Še letos spomladi si trdil, da ne delaš v leder fabriki. Lepo, da si delo dobil !
Ge san ge to trdo v keron posti ti tele zatelebano pocecano ecek eden? No pa mi post poišči ge san ti napiso ti manipulator smrdeči lažovski

Tujec 2

Busybee, razgnalo te bo, dol se usedi ! Nič ti ne bom iskal, je pa žalostno, da ne veš, kaj si pisal pred par meseci. Če pokriješ prve štiri črke tvojega nicka kaj dobiš ? Dobiš bee..................... Kdo se že tako oglaša ?

yyyy (nepreverjen)

" Dobiš bee..................... Kdo se že tako oglaša ?"

Ti!

In reply to by Tujec 2

Tujec 2

Ajd, zdaj pa dost heca. Resne komentarje prosim.

Pacc (nepreverjen)

Čebela, LAŽEŠ!!! Dokaži, da nisi plačal!!!

busybee (nepreverjen)

Zelo preprosto nisem vložil nisem plačal in nebom plačal če me kdaj odkrijejo..je pa fora da če si previden pri določenih stvareh (vlaganje davka v At ko rabiš potrdilo Fursa itd..) ga pač ne vzameš in ti ne morejo priti na sled...in tako nekateri že 20 let delajo v At in ga ne plačajo....

VRANA (nepreverjen)

Tujec 2

Seveda ne pišem vsepovsod, čisto vsak prispevek pa resno ne preberem, nimam časa, ne volje za to! Kar me zanima, kliknem, pohvalim, pa če imam čas, se še pozabavam s kakimi komentarji! In gledam, kako škodoželjneži (največkrat si to ti!!) popizdavlejo! In to je to! Je pa tisti debater tebe vzel kak nekaj najbolj grotesknega, nekaj najbolj gnusno negativnega in me primerjal s tabo!! To pa ti ne more biti v ponos, ali pač?? V Ameriki, ko zmanjkajo argumenti, se sodobni SJW zatečejo k zmerljivki "ti si kot Hitler", v Sloveniji je zmerljivka "ti si kot JJ, njegova ovca", na Sobotainfo pa "ti si kot Tujec 2", hahahahahahaha

Tujec 2

VRANA, vidiš nekaj mi je pa le gratalo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice