Dogodki in pojavi za 21. julij 2012.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, dvanajst kršitev javnega reda in miru, nesrečo pri delu, štiri povoženja divjadi, poškodbo na parkirnem prostoru, pridržali dva kršitelja in zasegli eno vozilo. Vse obravnavane prometne nesreče so se tokrat končale le z gmotno škodo

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina ženskega kolesa na Hotizi, tatvina goriva na bencinskem servisu v Pincah, tatvina denarnice z denarjem in osebnimi dokumenti v Banovcih ter tatvino denarja, mobilnega telefona in video kamere  v Moravskih toplicah. Na območju PP Gornji Petrovci obravnavan moški zaradi nasilja v družini. Policisti so mu izrekli tudi ukrep prepoved približevanja.  

V Vratjem vrhu obravnavana nesreča pri delu, kjer je med popravilom strehe z višine 4,5 m padel moški. Odpeljan je bil v bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in devetkrat na javnih krajih. Zoper  kršitelja, ki se ob intervenciji policistov ni pomirili, je bilo odrejeno pridržanje.

Pridržan je bil tudi voznik osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Enemu kršitelju pa je bil zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju celotne PU Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice