Zgodba okoli množičnega pretepa na urgenci soboške bolnice se vse bolj zapleta, kot kaže gre za že dalj časa trajajoči spor, ki je vrhunec dosegel ravno včeraj v prostorih bolnišnice.

Na družbenih omrežjih kroži videoposnetek ženske, ki priznava, da je bila udeležena v pretepu in se celo hvali, da je pretepla očeta ter sina, ki je nato pobegnil. Ženska med drugim razkrije, da naj bi bil povod za ta obračun ljubezenske narave, saj naj bi jo pretepeni izsiljeval z razmerjem, kar je nato vodilo v grožnje, žaljenje in celo v poskus posilstva.

Napadeni naj bi bil tisti, ki se je pred napadi skušal obraniti s solzivcem, ki ga je, kot kaže, zaradi varnosti imel s seboj v bolnišnico. V videoposnetku ženska zaupa še, da je zelo zadovoljna z razpletom obračuna in da je takšen razplet že dan prej napovedala policistu, ki je očitno bil seznanjen s konfliktom udeleženih.

Velja, pa še omeniti, da so udeleženci obračuna že pred dnevi na enem izmed videoposnetkov, ki je ravno tako krožil po spletu, napeljevali isto osebo k snidenju in fizičnemu obračunu.

S spleta

Komentarji (43)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Špar (nepreverjen)

Eurošpriiiin

Ratalo (nepreverjen)

Bil seznanjeni policist vsi med sabo cigani znali ka do se pokali med seuf pa te pizdo se negi na njivaj dobite pa mejte koline kak pravi ov Debeli eurosprin boga vasoga

1411

Ma še što eurošpriiin video? :D hahah

Čudo (nepreverjen)

Policija bi rada vdirala v telefone z lažnimi baznimi postajami, Navadnega Facebooka pa ne znajo uporabljati. Ni seno za žabe.

čarni vrag (nepreverjen)

Dober policaj mora znati dobro uporabljati pendrek. To je njegov Facebook.

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

Pendrek ni dokazni material. Posnetki na Facebooku, pa so. Za nekoga osumiti in zaprejti pa nucajo dokaze.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Po dobri obdelavi s pendrekom, pridejo dokazi sami od sebe.

In reply to by Čudo (nepreverjen)

4333 (nepreverjen)

Evrošprinnnnnn pri nakupu smo?????

Hfv (nepreverjen)

In zopet so na prvi strani kreteni. Tisti, ki naredijo kaj dobrega....tisto pa itak nikogar ne zanima.

Evrošprin (nepreverjen)

Stanko pa Goran?

čarni vrag (nepreverjen)

Pa to nemreš vrvati. Ženska naj bi že dan prej obvestila policista da namerava izvesti napad. Mogoče je pravla da celo na urgenci. Kjub vsemu je očitno namero brez težav izvedla in skupaj s pajdaši napadla bolnika na urgenci. Ta se je branil s solzivcem in ogrozil še druge bolnike in osebje. Namesto, da bi ženska čičala v priporu, ona še naprej snema videe in grozi dalje. Mogoče de izvedla še kakšno diverzijo, ko vidi ka ji nihče nič nemre. Za njo očitno veljajo ciganski zakoni.

Vipko
Truplo

Vprašanje je, kaj je vse res. Na sorodni temi si je eden celo izmislil, da je policija vrgla solzivec. Res imajo včasih policaji čudne, ampak take neodgovornosti pa jim ne bi nikoli pripisal. Sedaj to, da je policija dan prej vedela? Jaz ne verjamem!
Pa če malce premislimo in razmislimo, zakaj ni priprtih, zakaj vsi molčijo: po mojem policija dela tiho... in bo tudi uspešno!
Pa tudi, ne mečite vseh Romov v en koš... tudi med nami so čudaki, pa zločinci, pa taki in taki... Kdo je že ustrelil policista in zdravnika mislim da v novogoriški bolnišnici pred leti? Mislim, da ni bil Rom?

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Rom res ni bil, je pa bil očitno kakšen stari sodelavec UDBE. Tako je imel pištolo z odstranjenimi številkami, pa tudi policiji so prepovedali preiskavo njegove jazbine, kjer bi lahko imel še več orožja, ki bi prišlo v roke nepoklicanim. Menda imamo najbolj čudaške zakone na svetu. Celotna zadeva je šla hitro v pozabo. Tudi ne mečem vseh ciganov v isti koš. Zahtevam samo, da se jih obravnava kot ostale državljane Slovenije. Tudi to poimenovanje z Romi je smešno. Cigan je naziv, ki se uporablja že stoletja po celi Evropi.

In reply to by Truplo

Gost72 (nepreverjen)

Truplo ti si res en izmed težjih primerov provokatorskih psihotikov tukaj na forumu.

V živo si se mi sicer zdel povsem normalen ampak očitno internet pokaže pravi obraz

In reply to by Truplo

čarni vrag (nepreverjen)

Truplo je popolnoma normalen. Ti pa očitno ne razumeš pomen besed, ki jih uporabljaš.

In reply to by Gost72 (nepreverjen)

bedaki (nepreverjen)

Nenormalen je nenormalnomi vedno normalen. Takši ka v sakšon grmi vidite udbo pa komuniste itak morete fküper držati, ka mate te boukši občutek.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Jin (nepreverjen)

Cigan je cigan,nikoli ne bo drugačen,verjemi!

In reply to by Truplo

Ciganski zakoni (nepreverjen)

medicince v zapor ...

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Cigan (nepreverjen)

Ja policija bi mogla pa sodišče biti zato, ka bi jih zaprli pa malo nafcili red. Saj drugo tak NEMAJO Nika za delat, kak se biti. Vse jih zapreti pa biti vsaki den not, pa do enok enjali.

poštaš (nepreverjen)

Mislin ka je tou konec turških nadaljevank. Čas je za zaplete v Panonski nižini.

Bv (nepreverjen)

Delat naj se spravijo nej ka od drzave zivijo pa doma luft bremzajo slovenija dopusca ka se lenoba podpira mi davkoplacevalci pa njin krijemo stroske sodisca pa se neven ka vse... vejpa indijanci to ne delajo... ocitno v nasi lepi sloveniji prevladujejo lenobe in klosari keri lejko delajo ka scejo ce se mene pita lejko se jih spakiva pa na goli otok odpela ... navade clovek bi lejko vceraj na urgenci po domace povedano crkavo pa nebi redne oskrbe dobo ka se oni idejo neksi geto klan mrsss smrdljivci delat se spravte te mele bar kaj cednoga za delat fuj

Karperec (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Torej spet predsodki in stereotipi... A se ne bi prej prepričali, da udeleženci niso bili Romi?

In reply to by Bv (nepreverjen)

Verona (nepreverjen)

Tele zabito! Nej so bili Romi, cigani so bili.

In reply to by Karperec (nepreverjen)

Bv (nepreverjen)

Nimam predsodke niti neke stereotipe... za mene je vsak clovel enak paver al pa cigan ... clovek more biti clovek v prvi vrsti zdrava kmecka pamet pravi idi delat te lidi nemajo delovne navade niti jih nedo mele ka jih mi financejramo ge neven ce ti mas sluzbo al nej... mislis ka se oni sekejrajo za koj? Ce de v nedelo stano ob 5 pa sou delat nej nemajo te probleme ... 21 vsi v eni vrsti stojijo ka je placa.. ge njin nebi nika dala lenoba se podpira in to ka pa v bolnici bilo je pa preseglo vse meje .. in pitaj se zakoj so predsodki

In reply to by Karperec (nepreverjen)

Dr. (nepreverjen)

Ge, ti of za takšno razgrajanje zatvor, odškodnina, tej pa...?
Thomas Szasz:
Če tisti, ki krši zakon, ni kaznovan, je prevaran tisti, ki zakon spoštuje.
Danes v Večeru-preblisk
Halo varuhi reda, ka se čaka..., to je vaše delo, Prekmurski človek zahteva red!
Je to tu red?

grable (nepreverjen)

No pa smo tam zdaj bolnica ne bo imela več varnostnikov.Ker z1 .10.2019 bo imela informatorje,ki nimajo nobenih pooblastil.Pa se vprašam zakaj?Da nebom dolgovezil tudi varnostniki nimajo dosti pooblastil vendar jih imajo več kot informtorji!!!!

BOLNICA BREZ V… (nepreverjen)

Jebe se šefom bolnice za varnost v bolnici ali ko bo kašen šef ali doktor po pički dobil sredi bolnice do prišli k pameti. Ne verjamem, da bi se varnostne razmere v bolnici tak popravile ka od 1. oktobra več ne bo varovanja ali je pa to način, da de se lejko redno kralo pa odvažalo iz bolnice, ker nihče več ne bo smel nobenega pregledati, lahko je samo to cilj nekoga. V Sloveniji ni bolnice, ki bi popolnoma ukinila varovanje, kvečjemu ga vsepovsod zaradi razmer povečujejo. BRAVO VODSTVO BOLNICE.

In reply to by grable (nepreverjen)

Nema veze (nepreverjen)

Nerazmin fore v ton ka se idejo glih na taksno mesto zbiti hjao te pa NEj cuda ka vse ciganjeee dajo v isti koš pa vedno eni in isti ... cuda ka se dogajaaa

Real (nepreverjen)

p

In reply to by Nema veze (nepreverjen)

Strojannnn (nepreverjen)

Kolko bo imela ta nadeljevanka delov????komaj čakam .Baje ka njim puščanski so zagrozili ker so v bolnici naredili sranje .Saj bi naj imel oseba romske korenine eden od zetof šefa bolnice...

Tinka13 (nepreverjen)

Upam, da te zet šefa bolnice ovadi za klevete!
Res ste nekateri dno od dna pri zaničevanju in žaljenju drugih!
Ob nedeljah pa prvi v cerkvi in pri talanju obhajila

In reply to by Strojannnn (nepreverjen)

Bv (nepreverjen)

Ja in ka zaj sces sten povedat? Kaksne korenine so od zeta... mesas jaboke pa gruske.. ka ma zaj to veze? Mislim rejsan
iq-10 zaj kaksne ma to veze z vodstvom in zetom? Niksne to so negi cul pa se sces zaj tu v metati ka znas kaksne so korenine... kaksne so tvoje? Od rabundije?

In reply to by Strojannnn (nepreverjen)

Krkrkrkr (nepreverjen)

Jebote nikoga ne pelajo jes pa priznan napako san pil pa sao v auto pa me stavijo pa fudnen pa me pelajo te naj nas tuj policajceki pistijo brez pridrzanja

Gnidaaae (nepreverjen)

Ka pa policija pravi? Ka gre za prekrsek?!

ŠEFOM BOLNICE (nepreverjen)

Kak do se pa še lejko bili pa krali v bolnici po 1. oktobra ko več sploh ne bo varnostnikov v bolnici, glede na zadnje dogodke, čestitam vodstvi na takšni odločitvi, upam, da bo kdo, ko se bo zgodilo kaj tragičnega za to tudi odgovarjal.

kebabčič (nepreverjen)

v kotu urgence so napravili lejpi kotiček (pult) za varnostnika ali ka pomaga če je prazen in po novih normativih pa mora biti

didgeridoo

Svašta!

B.R (nepreverjen)

Budalo..

Milonka (nepreverjen)

Olgifan mislim ka tebi falijo šolske klopi????žalostno

Krokodil11 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Največji štos pa je v ton ka mu mi cigani preživeli,slovenci pa izumirajo.

Anon2103 (nepreverjen)

Še večji štos pa je v ton, ka kda do se slovenci vsi odselili na bokše, nede več nikoga, šteri bi delo za vaše socialne transferje. Te se pa zadušite v lastnon dreki.

In reply to by Krokodil11 (nepreverjen)

STRPNEŽ (nepreverjen)

Najvecji stos je v tem da iz tega nebo nič , nihce nebo kažnjen ker se jih bojijo zato se to vse dogaja....

nekdo 1 (nepreverjen)

Zdravo dečki! Zdaj mi pa vij povejte što so ovi lizanc...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice