Miss Pomurja je dobrodelno akcijo priskočila na pomoč socialno ogroženim otrokom iz Pomurja.

Trenutna Miss Pomurja Mateja Kociper je zaključila z dvotedensko dobrodelno akcijo zbiranja šolskih potrebščin za socialno ogrožene otroke iz Pomurja. Mateja je zbrane potrebščine predala predstavnikom desetih pomurskih šol, slednji pa jih bodo predali učencem, ki so pomoči najbolj potrebni.

Pakete so prejele osnovne šole Odranci, Beltinci, Črenšovci, Velika Polana, Bistrica, Ljutomer, Lendava, Turnišče, Tišina in 3. osnovna šola Murska Sobota.

Mateja je sicer zadovoljna z odzivom na akcijo, a kot pravi, je marsikje naletela na gluha ušesa. »Veliko občin in uspešnih podjetij me je povsem razočaralo, saj se na moje prošnje o donaciji oziroma dogovoru za sestanek niso niti odgovorili, glede na to, da je bila akcija namenjena otrokom, ki so res potrebni pomoči,« nam je zaupala. Kot pravi, bi s skupnimi močmi lahko zbrali veliko več in narisali nasmeh na obraz marsikateremu otroku.

Zaključka akcije sta se udeležili tudi trenutna Miss Slovenije Julija Bizjak in lastnica licence za Miss Slovenije za Miss Sveta Jelka Verk.

Preberite še: Miss Pomurja z dobrodelno akcijo na pomoč socialno ogroženim

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice