Mišo Kontrec in Ines Erbus, ki smo ju spremljali v šovu Znan obraz ima svoj glas, sta se odločila združiti moči in posnela duet za pesem Slovenec in Slovenka.

Pesem Slovenec in Slovenka govori o fantu, ki mu je všeč mlada dama iz Ljubljane. Prične ji dvoriti, vendar ga ona ne pusti do sebe. Rad bi jo zvabil k sebi v Prekmurje, na njegovo ravnico, da ji pokaže, kakšno je življenje pri njemu doma. Zgodba ima srečen konec, saj ugotovita, da za srečo ni potrebno imeti gore denarja, ampak le obojestransko naklonjenost in ljubezen.

»Ines je res sonček. Vedno nasmejana, dobre volje in iz nje kar prekipeva energija.  Zato res ni bilo težka odločitev, ko me je Ines poklicala in vprašala, če sem pripravljen na skupen projekt,« nam je povedal Mišo.

Ines se strinja, da je Mišo, ki se je v pesmi dokazal tudi kot odličen violinist, posebna in dobra oseba z ogromnim srcem. Vesela je, da se je od njega lahko učila tako med osebnim druženjem kot tudi med poslovnim sodelovanjem.

Nastaja tudi spot

Sicer pa Mišo in Ines že snemata spot in bo luč sveta, kot sporoča še Mišo, zagledal najverjetneje v drugem tednu. Medtem ko se Mišo ne brani sodelovanja še z drugimi tekmovalci, pa v studiu snema že svojo novo pesem.

Foto: osebni arhiv

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
heeeej (nepreverjen)

Maš tau mišo!

Nede prvič ka bi blondinko s TV zaproso

sončeek (nepreverjen)

mišoooo legeeenda <3 super pesem sta posnela čestitke obema :)

Starejše novice