V akciji Miklavž 2020, ki jo že drugo leto vodi Nataša Kolb,l so letos zbrali sladkarij za kar 850 otrok, ki so jih razveselili s sladkim paketom.

S kar 850 sladkimi Miklavževimi paketi so razveselili otroke iz vseh koncev Slovenije. 

»Naš cilj je bil obdariti otroke iz socialno šibkejših družin in ker so ljudje zelo lepo podprli akcijo, smo se odločili, da pakete razdelimo na različne institucije,« pove Nataša Kolbl, sila za projektom Miklavž 2020.

Tako so pakete razdelili Centru za socialno delo Ptuj, Centru za socialno delo Gornja Radgona, Centru za socialno delo Ljutomer, društvu Junaki 3. nadstropja, Kriznemu centru za otroke Palčica, Materinskemu domu Mariboru, Materinskemu domu Celje, Materinskemu domu Gorenjske, Varni hiši Gorenjske, Varni hiši Ptuj in Zavod za usposabljanje, delo in varstvo dr. Marijana Borštnarja Dornava. 

Letos je bil odziv zares odličen, zato želi Kolblova akcijo nadaljevati tudi naslednje leto.

»Dokler imam moč, da nekoga osrečim, bom s tem nadaljevala,« pove Nataša Kolbl in doda, da se je letos povezala še z Bratoma Malek iz društva Eleja in še z raznimi posamezniki, kar se je izkazalo za zelo dobro. 

Da pa je lahko Nataša Kolbl s pomočjo pridnih pomagačev razveselila kar 850 otrok, pa so zaslužni tudi vsi Ptujčani in Ptujčanke, ki so darovali čokolade, bonbone in smokije ali kupili zgoščenko, ki bo v Ptujskem škrniclu na prodaj še celi december.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice