Priljubljeno regijsko nakupovalno središče Maximus Murska Sobota praznuje že 13. obletnico.

Spar je tudi ob letošnjem jubileju, kot vsa leta do zdaj, doniral paket učnih pripomočkov Vrtcu Murska Sobota, otroke v vrtcu pa razveselil z obiskom njihove maskote, zajčka Sparkya.

Za najmlajši so danes v Maximusu pripravili predstavo »Maček Muri išče kroniko«. Obiskovalci so se sladkali s kar trinajstimi tortami, vrtelo se je kolo sreče, zapela je Maja Oderlap, trgovine pa so pripravile jubilejne ponudbe. 

Sicer pa spomnimo, da se je prvi del nakupovalnega središča Maximus s hipermarketom Spar na 8200 kvadratnih metrih se je odprl novembra 2006. Dve leti kasneje pa še drugi del na 13.810 kvadratnih metrih, ki poleg trgovin ponuja še zabavišče s tremi kinodvoranami, bovling, biljard in čez 500 kvadratnih metrov veliko otroško igralnico Maxiland

Središče trgovske in zabaviščne ponudbe

Trgovska ponudba s številnimi trgovinami z živili, tekstilom in obutvijo priznanih blagovnih znamk, storitvene dejavnosti in edinim tovrstnim zabaviščem v regiji, privabi letno čez dva milijona obiskovalcev, kar potrjuje, da je center v tem času postal središče trgovske in zabaviščne ponudbe v tem delu Slovenije in ga je 130.000 Pomurcev dobro sprejelo.

»Kontinuirano se trudimo zagotoviti pravi kolaž blagovnih znamk, ki bi Pomurcem omogočal dovolj dobro  trgovsko ponudbo doma in je ne bi morali iskati v drugih, oddaljenih mestih in v tujini. K temu pripomore tudi pester program dogajanja za vse generacije čez vse leto in dobro sodelovanje s številnimi institucijami. Trudimo se biti tudi koristni v regiji, predvsem pa družbeno odgovorni in  ekološko naravnani, kar nam je v veliki meri tudi že uspelo,« ob trinajsti obletnici razlaga direktor Trgovskega centra Maximus Iztok Polanič.

FOTO: Aljoša Gabor

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice