Poleg ljubezni med mamo in hčerko ju povezuje tudi ljubezen do ustvarjanja.

Andreja je imela idejo, s pomočjo mame Milene je ustvarila svoj prvi izdelek, nato pa začela sama ustvarjati izdelke, ki so narejeni z ljubeznijo. 

“Že kot otrok sem sedela za maminim šivalnim strojem in šivala oblekice za punčke, mami pa je šivala zame in sestri,” svojo zgodbo začne Andreja.

Idej je bilo čez leta kar nekaj, a do izvedbe ni prišlo, vse dokler Andreja ni postala teta simpatični nečakinji, ko so se ideje vrstile ena za drugo. Z mamino pomočjo, ki je njen učitelj, ji je uspelo ideje tudi izvesti. Tako je šivanje postalo njen konjiček številka ena, ki ga je nedolgo nazaj spremenila v posel, in rodil se je Mašlin

“Rada ustvarjam igrive, a hkrati elegantne izdelke. Moj zaščitni znak so naglavni trakci oziroma pokrivala. Zame trakci predstavljajo modni dodatek, ki popestri še tako dolgočasen outfit in mu doda piko na i.”

Za svoje najbližje ustvarja različne stvari, prodaja pa za zdaj le trakce na 100 in 1 način ter predpasnike, tako za najmlajše kot tudi za odrasle. 

Trakci so narejeni iz različnih materialov, kot so jersey, pliš, viskoza, pri izdelavi otroških izdelkov pa posega pretežno po bombažnem jersey-u, ki je elastičen in prijeten na otip. Predpasniki za odrasle so narejeni iz okrasnega blaga, ki je mešanica bombaža in poliestra, kar omogoča lažje vzdrževanje in širši obseg uporabe, tako v okrasnem kot v oblačilnem segmentu. Otroški predpasniki pa so narejeni zgolj iz bombaža. 

Idej Andreji ne zmanjka, zato si lahko v prihodnje obetamo še širšo ponudbo izdelkov. V vsak izdelek je vloženega veliko truda in ljubezni, zato verjemite, da vam bodo izdelki prirasli k srcu, tako kot so njenim ustvarjalkam.

Če tudi vi želite katerega od čudovitih izdelkov najdete Mašlin na: Facebooku ali Instagramu.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice