Poročali smo že, da so Romi pretepli črenšovskega župana Antona Törnerja. Na pripetljaj se je odzval tudi poglavar naselja Kamenci, Ludvik Levačič, ki pa pretep obžaluje.

Pojasnjuje, da ne ve, zakaj je prišlo do konflikta med obema stranema, a da dogodek zelo obžaluje. 

»Za vse, kar je župan za naše naselje naredil, bi ga lahko imenovali za očeta. Kot oče mi je, ne vem, zakaj je do tega prišlo,« s solzami v očeh dodaja Levačič.

Lepo so sodelovali

V času, ko je bil romski svetnik na občini, so lepo sodelovali in naselje Kamenice dvignili na višji nivo. 

 »Ne vem, kaj je na obeh straneh bilo, ne vem, vendar se stvari s pretepom ne rešujejo. S tem se je vrgla črna luč na vse,« pojasnjuje poglavar. 

V prihodnjih dneh se bodo tako sestali z občinskim svetom ter poskušali zgodbo pogledati z obeh strani in priti do kompromisa.

S spleta

Komentarji (22)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
črenšovci (nepreverjen)

Od Levačiča do vseh vsi vse znajo kaj je bilo samo se sprenevedajo .Župan de nori ,če se bo še kdaj potegoval za purdije in dal kaj delat v ciganjščeki .Mrhašje naj se spravijo delat .

Gost (nepreverjen)

Trije ali štirje so se na njega spravili. Me zanima kak močni so tej frajeri ena na ena. Tej Levačič pa itak laže, cigan gda usta odprej se zlaže. Tou majo v krvi, glih tak kak to ka kradnejo.

Goubec

Lejko bi ga tüj kakši paver fčesno na goubec, te ne bi bilou tak zanimijvo.
Zdaj, ka so bilij pouleg cigani, zaj pa je nevoula.

Gost (nepreverjen)

Zanima me zakaj so blokirani komentarji pri temi o ŽUPANO TORNARJU??

Gost (nepreverjen)

Le vkup le vkup uboga gmajna! Cas je da se naredi red! Kot pri politikih kot pri ciganih!

pinkpanter (nepreverjen)

cigan je cigan.

we (nepreverjen)

poglavar...divji zapad...tou še obstaja???

bg nmjh (nepreverjen)

Izbil mu je dva zoba in to so ocenili kot lažje poškodbe?!?! PET LET ZAPORA MINIMUM BREZ MOŽNOSTI PREDČASNEGA IZPUSTA. VSAJ 2 PA POL LETA NITI V SOBOTO NEBI SMEL IMETI IZHODA

hotiza (nepreverjen)

Goubec @@@ Pretepli so zdravnika na terenu ,pretepli so zdravnika v ZD M.S ,pretepli so župana v Škocjanu na Dolenjskem .Tem junakom bi morali roke tako polomiti da nikoli več ne bi jedli z svojimi rokami ampak po slamici .Delajo ne pretepajo pa se lahko plačo pa dobijo iz CSD .

bg nmjh (nepreverjen)

škoda za župana bil je za rome duša ,vrnili so njemi pa na ukruten način,več dobrega narediš več se ti od ciganov z kamenci vrne z pretepom, pospraviti vse 4 cigane v zapor te de mir.

Lejpi (nepreverjen)

Mamu jim Levačiče. Župana je brez veze in razloga napadnu Levačič Brus...debeli brečlavi našopirjeni cigo..., njegov sin (ka brše za NK Odranci, upam ka ga zaj vržejo ven) pa uvoženi Kekijev posvojenec Aleksander. Teva zadnjiva dva sta pa zbila in zbrsala našoga bogega Čikoja, ki je nič kriv za šankom pil svoj čaj.

Gost (nepreverjen)

Priti do kompromisa. Ta je pa duhovita.Sodišča naj svoje opravijo.Me pa zanima,koliko zob ti mora izbiti, da je teška poškodba.

cigo na social… (nepreverjen)

škoda slovenčeki ka senevejte braniti hhha vedno siromaki nastradate haa vedno dobite batine tak ste kak kakše babice

Gost (nepreverjen)

Še malo pa bo SDS na oblasti.Pa bo druga pesma.

g.bistrica (nepreverjen)

cigo na socialni ..... Upam ,da se bo v državi uredilo da vam ukinejo podpore in boste prisiljeni delati še za kruh z zaseko namazani .Bo 100 % prišel ta dan in to hitro in te mo vas vprašali kako je ko si moraš jesti zaslužiti z svojimi rokami .Te ciganjšček in vse ostale zravnati z bageri in amen drugam ne sodite kot pod folijo .

cigo na social… (nepreverjen)

ma ko jebe janezeke mrš z pavrami janezeki ste naj hujša nacija strahopetci zahrbtneži rasisti tajkuni največ je pedofilov to je statistika pokazala in pa zalokani kmetje ki se cel dan prevažate z traktorji in hodite po štalah proti koncu dneva pa se nalijete z špergolo pa to je vaše življenje se pravi slovenec je po spoznavnosti pedofil ali pa naredi samomor ,večina pa vas je tako 24 ur zalokanih ste nagraužen narod in vsiljiv še večkrat bi vas trebalo naklestit hha pa ne samo zobe tudi rebra pa nosek pa tak da nebote posiljevali svojih otrok PEDOFILI MRŠ

cigo na social… (nepreverjen)

ej

g.bistrica kaj ti govori o sociali ti delaš za mene meni ni treba davko plačevalski denar je najslajši , tuđe je bolje

Lejpi (nepreverjen)

Nič se ne boj cigo na sociali. Brus je gotof ker ga čakamo. Malo te zaj vidli, kak je kda se Slovenčeki, Janezeki pa zalokani kmetje skup zemejo. Sociala van nede dojšla za medicinske usluge, štere du se nucale.

Goubec

Ednouk so me cigani na veselici davijli z jekleno žico okrog šinjeka.
Te pa san je isko enoga po enoga. Tisti najbole korajžen se mi je na soboškoj tržnici spousco v hlače od straja. Fala bougi ka ga nejsan bujo, te se več nikdar nede bil.

cigo na social… (nepreverjen)

ne serte če je veselica ali tekma ali diskoteka ali ali ali ali..... vedno vas pelajo rešilci

Goubec

Nej so vsi cigani slabi, eni so mi cilou pajdaši.

cigo na social… (nepreverjen)

ej Goubec ne ovinkari to zaj tak praviš ka so ti pajdaši ka se bojiš hhha

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice