Lions klub Gornja Radgona praznuje.

Lions klub Gornja Radgona je ob obeležitvi pete obletnice izjemno aktivnega delovanja pripravil veliko svečanost, na kateri so na tihi dražbi zbirali sredstva za nakup bivalnika Levji brlog, za pomoč žrtvam vojne v Ukrajini, del sredstev pa bo namenjenih tudi na dražbi sodelujočim umetnikom iz upravne enote Gornja Radgona.

Premierno je bila predstavljena skladba Lionizem v izvedbi raperja Leopolda I, podpisali pa so tudi sporazum o partnerskem sodelovanju med pomurskimi klubi in klubom iz avstrijske Radgone.

Prihodnost vidijo v še večjem povezovanju

Lionistično leto 2021/2022 predstavlja podoben izziv kot leto poprej, dogodki in aktivnosti so prilagojeni trenutnim razmeram, v fokusu kluba pa je kljub oteženim razmeram in prav zaradi tega, ker je veliko več situacij, kjer posamezniki ali skupine potrebujejo pomoč, nadaljevanje dobrodelnih aktivnosti, izobraževanje članstva, utrjevanje medosebnih vezi in razširitev članstva ter partnerskega povezovanja s klubi v državi in izven nje.

FOTO: Mediaspeed

Predsedniki pomurskih Lions klubov in Lions kluba iz avstrijske Radgone so podpisali sporazum o partnerskem sodelovanju.
Ustanovna predsednica Mira Borko Prelog in mag. Norma Bale, pisateljica in predsednica Lions kluba sta ob peti obletnici ponosni na številčno udeležbo slovesnosti.
Zbrane goste je nagovoril tudi guverner Lions Slovenija, Nino Maletič.
Raper Leopold I, ki je na prireditev prišel v spremstvu lepotice Anje Štruc, je gostom premierno predstavil pesem Lionizem, ki poziva k solidarnosti in medsebojni pomoči.
Dobrim medobčinskim odnosom sta nazdravila dr. Andrej Steyer, župan občine Apače in mag. Karl Lautner, župan občine Bad Radkersburg.

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
asdasd (nepreverjen)

Lions klub praznuje: Pet let dobrodelnosti ! Kakšna sreča, tega nekdaj ni bilo, bila je le fraza delu čast in oblast,

jona (nepreverjen)

Kaj je to za bedarije?

kva (nepreverjen)

ko se bogataši grejo igrajo dobrodelneže bva-ha

anton77 (nepreverjen)

Raper????? Ka pijše pesmi po naročili???? Raper z pesmimi izlijva svoje občutke, ne pijše pa tou, ka njemi nikak narouči.... Leopold, Zlatko..... Čuda v ton slovenistani...

881111 (nepreverjen)

Dobrodelnezi ja, vaci pa vzviseni preseratori. Fuj.

per (nepreverjen)

Od kda je Štajner dobrodelnež negda je bil kak trgovec bole za svoje potrebe sploh pa žena

Starejše novice