Lidlovo poslovalnico na Lendavski ulici v Murski Soboti so porušil, novo lahko pričakujemo v roku pol leta.

Kot smo poročali, želi Lidl Slovenija na omenjeni lokaciji zgraditi novo in večjo poslovalnico. 

Trgovina je tako svoja zaprla že v začetku julija, z rušenjem starega poslopja pa so začeli pretekli teden. Gradbena dela so zdaj v polnem pogonu in lokacija je, kot pričajo priložene fotografije in videoposnetek, postala pravo gradbišče. 

Nova trgovina v pol leta

Prenovljena trgovina bo predvidoma postavljena v pol leta, prinesla pa bo sodobno oblikovan prodajni prostor. 

Poslovalnica bo tudi večja, kot smo je bili vajeni, saj bo imela kar 1400 kvadratnih metrov prodajne površine. Spremembe pa bodo doletele tudi blagajne, ki bodo imele podaljšan pult in omogočale lažje pospravljanje nakupa. Sicer pa bodo kupcem na voljo tudi sanitarije. 

Vgrajena toplotna črpalka za uporabo toplote iz hladilnih vitrin bo medtem omogočala ogrevanje z naravnimi viri toplote.

Parkirišča se bodo delno prilagodila, prav tako bodo prilagojene tudi ceste za dostavo za območje trgovine ter dostopna cesta do sosednjega objekta AMZS.

Poslovalnice s svežim konceptom

Lidl Slovenija sicer že zadnjih nekaj let prenavlja in gradi nove trgovine s svežim konceptom. Ena takšnih, s sodobno notranjostjo ter s še močnejšo usmerjenostjo h kupcu, zaposlenim ter skrbi za okolje, pa je bila predlani odprta v Mariboru. 

FOTO in VIDEO: Jan Vitez

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jovan (nepreverjen)

Kak (A)leppo.

gost69 (nepreverjen)

Mene pa zanima kje je kiosk s časopisi, ki je bil zraven?

Charlie (nepreverjen)

kiosk se nahaja po novem pri Dipu in Eurospinu.

In reply to by gost69 (nepreverjen)

Stewen (nepreverjen)

MOGOČE KDO VE; KAM SO DALI STREŠNO OPEKO, SAJ JE BILA STARA KOMAJ DESET, marsikdo bi kristno (za ostrešje) (po)rabil tramove in roženice.Če je vse šlo na odpad, tore v nič, ni ravno lepo ravnanje do siromakov!!!

- (nepreverjen)

naj raje prilagodijo dostopno cesto do samega lidla. ker tiste zastavice so tam brez veze. tisti pas bi lahko bil samo za zavijanje v desno, pa zastavice na sredi cestišča (vmes med pasovi), da ne bo prihajalo do kršitev in da vozniki ne bodo zavijali tam levo. pa je takoj manj gužve in zastojev.

Mura je večna (nepreverjen)

Zdaj se vijdi kak nas obejrajo s cejnami hrane, ka si lejko privoščijo takšno stvar.

gejzek (nepreverjen)

Ka te oberajo?
Domov k tebi odijo pa ti robo vsijlijo pa te oberejo - ali pa tij tan lejčeš?

Joža88 (nepreverjen)

Lidl nas obera, ka ma ceno skoro tak visko kak Mercator, kvaliteto pa takšo kak eurospin. Poden od podna. Te pa se še preseravlejo z novo trgovino vsakih nekaj let..

Starejše novice