V sobooto se začenja letošnji Ples - noč čarovnic v Dvorcu Rakičan. Organizatorji so tudi letos pripravili izjemno pester in bogat program, ki ga bo odprla Siddharta in hrvaški pevec Massimo.

Pred sedmimi leti so čarovnice prvič zaplesale v Dvorcu Rakičan, plesale pa bodo tudi letos. Kot pravi Robert Celec, so se v zadnjih letih naučili ogromno, zato so prepričani, da bo letošnji Ples - noč čarovnic najboljši in najzanimivejši doslej.

Tudi letos bo dogajanje v Rakičanu potekalo tri dni, začelo pa se bo v soboto, ko tudi pričakujejo največ obiskovalcev. Zato ne čudi, da bo uvodni dan ponudil koncert Siddharte, na oder pa bo stopil tudi hrvaški pevec Massimo. V soboto bodo poleg omenjenih nastopili še Trifrtalenadesejt, skupina Skok, raper Nipke in skupina Noctiferia, kjer bodo na svoj račun prišli ljubitelji metala.

Nedelja je namenjena družinam in mlajšim obiskovalcem zato se dogajanje v Dvorcu Rakičan začne že ob 13. uri. Organizatorji so čez dan poskrbeli za pester, srednjeveško in čarovniško-zabavno obarvan program, ki nikogar ne bo pustil ravnodušnega in bo namenjen vsem generacijam. Med drugim boste lahko uživali tudi v ognjenem šovu, se zapeljali po ziplinu in se preiskusili v lokostrelstvu.

Zvečer sledi koncert Isaaca Palme, ki se mu bo na odru pridružil še nekdo, a njeno oziroma njegovo ime še ostaja skrivnost. V nedeljo bo na oder stopil tudi Gibonni z gostom Urbanom, zabavali pa vas bodo še Blue Planet, Poskočni muzikanti in Ines Erbus.

Dogajanje se bo zaključilo v sredo, ko bodo na oder stopili Romano Glauso, Pepson, Challe Salle, Pero Lovšin in Španski borci, O.S.D.S., Luka Basi in Alle Farben.

Vse dni bo poskrbljeno tudi za avtobusni prevoz, in sicer na relaciji Murska Sobota - Dvorec Rakičan, v nedeljo pa tudi iz Moravskih Toplic (Hotel Ajda) do Dvorca Rakičan. Še vedno pa so na voljo vstopnice za posamezni dan, ki si jih do vključno četrtka lahko zagotovitev po ceni 7,90 evra. Od petka naprej bo cena vstopnice znašala 10 evrov. Prav tako so organizatorji pripravili komplet vstopnic, za katerega boste odšteli 16,90 evra. Za VIP vstopnico pa bo potrebno odšteti 20 evrov.

Tudi letos bo prireditev potekala v sodelovanju s Termami 3000. Kot pravi Gabrijela Feher, bodo tudi tokrat ponudili predvsem domače jedi, kot so bujta repa, klobase, manjkal pa ne bo niti langaš. Slednjega si želijo letos prodati v rekordnih količinah, na rekord pa glede obiskovalcev cilja tudi Celec. Boste tudi vi zaplesali v prihodnjih dneh?

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice