Od 30. junija do 6. julija se bo v Križevcih pri Ljutomeru ponovno odvijal festival RePannonia, ki ga organizira Društvo 29a.

Tudi letos so uspeli združiti koncerte, šport, izobraževanje, mednarodni kiparski simpozij, tabore in ekologijo.

Na glavnem odru, ki se nahaja v vaškem jedru v Križevcih, se bodo letos zvrstili koncerti Dežurnih krivcov, Jelene Petošević iz Srbije, Bilbi ter art performensa EdiTh show.

Pestro dogajanje

Dobro uveljavljen Zorkov oder bo ob vrhunskem ambientu ter kulinariki gostil kantavtorje kot so Mojca, Brodolomec, Marko Grobler ter nepozaben sobotni JukeBox z Boštjanom Rousom ter Zdenek Billy Dixieland Bandom.

Petkov večer, ki bo tradicionalno potekal na Stajnkovem mlinu, bo zaznovan z vrhunsko poezijo, jagodnim izborom slovenskega jazza ter vrhunsko prleško kulinariko gostilne Zorko.

Bogat športni program

Poleg vseh naših že uveljavljenih prizorišč, je letošnja novost Klasični oder, ki se bo nahajal v župnijski cerkvi v Križevcih pri Ljutomeru in v kateri se bosta odvijala koncerta klasične glasbe Aljaža Ferenca ter Andreja Ofaka in Boruta Morija.

Vse skupaj pa bo še dodobra začinjeno z bogatim športnim (Valove športne urice v gibalnem parku v Križevcih, Paintball) in ekološkim (stojnice z lokalno ponudbo) spremljevalnim programom.
 

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice