Slika je simbolična.
Še niste poskrbeli za kastracijo in sterilizacijo svojih ljubljenčkov? Od naslednjega tedna naprej lahko ta postopka opravite po nekoliko ugodnejši ceni. Preverite, kje.

Sterilizacija in kastracija sta nujna operativna posega, v kolikor ne želimo oziroma ne zmoremo poskrbeti za dodatne mladiče svojih kosmatincev. 

Na ta način se izognemu neželenim mladičem. S pomočjo sterilizacije in kastracije zmanjšamo število zavrženih, zapuščenih in zanemarjenih živali. 

Poleg tega imata posega pozitivne učinke, po zaslugi teh imajo živali manj spolno prenosljivih bolezni in tumorjev na rodilih. Prav tako so tudi pozitivni vplivi na vedenje živali. 

Iz teh razlogov iz Društva za zaščito živali Pomurja spodbujajo k sterilizaciji in kastraciji živali, ob tem pa izpostavljajo akcijo, ki se prične že naslednji teden.

Tako boste v vseh veterinarskih postajah v Pomurju za storitve odšteli kar 20 odstotkov manj.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ninahorvat55 (nepreverjen)

Jajca njin kraj vrezati ta gamad se samo nažira po cele dneve smrdi dela nemir kdaj treba spati in klifče v prazno cele noči cepiti jih naj crknejo.

Gost55 (nepreverjen)

Primitivka, kdo ne mara živali tudi ljudi ne mara.

In reply to by Ninahorvat55 (nepreverjen)

realnoo (nepreverjen)

Debelomi fuknjeneci tudi trbej jajca vkraj vrezati pa glavo......un tudi cejle dneve smrdi pa dela nemir ka butaste komentare pijše. Znate un je peder.

Starejše novice