Člani skupine Langa verjamejo v zmago na letošnji Emi.

20. in 21. februarja bo Langa tretjič nastopila na Emi, tokrat s pesmijo Roko mi daj. Člani skupine, ki so se danes sestali s soboškim županom, so prepričani, da se bodo tokrat uspeli prebiti na Evrovizijo, ki bo letos potekala v Oslu. O zmagovalcu bodo na letošnji Emi odločali samo glasovi gledalcev brez žirije.

S spleta

Komentarji (45)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
miic

eh pa kakšo balado. cigani slovijo po energični, živi, veseli muziki in prav takša bi mogla biti njihova pesem! v tej zvrsti so najbaukši!

balade so pa za alfija nipiča, ota pestnera pa hari mata hari :D

čriček

JOŽE IN MIŠO veliko sreče in mnogo glasovelcev ,naj se končno že enkrat zgodi da se vajine in naše sanje uresničijo,S R E Č N O .

copicar

bem van sunac me zanima što de van letos kriv ka nete prvi,sigurno pa kaj najdete ka lani pa ovo leto

copicar

čriček ne piši ka so to naše sanje ka moje sigurno nejso ka me boli k...c za evrovizijo pa emo što de tan popejvo,finale tak nišče nede vido

cJEgan

Mislin ka do letos prvi seveda v primeri ka nede v metalo napak kda boš glasoval za njih :)

slovan

ma, itak je vseeno kera pesem ide v Oslo. tak al tak so vsako leto čisto vse pesmi bedne, ka raje poslušan 200× naslovno pesem od Simpsonov kak pa 2× zmagovalca.

čriček

Soštovani obiskovalci in gledalci pred televizijskimi ekrani ,zmagovalci letošnje prireditve Ema je skupina LANGA .............

TotenKopf

nedo zmagali

xprekmurecx

do do zmagali pa še privoščin njin! kda so meli pesem za svobodo divjega srca bi bili med prvimi 5. 100% če še nej prvi "!
Privoščin jin! pa še glasoval mo!
GREMO LANGA !1

čriček

To je istina pa še Miša Molk nede mogla vplivati na rezultat ka de samo telefonsko glasovanja ,tu se pa stvari dbrnejo v prid Langi.

xprekmurecx

ja čriček! samo eni pa so takši kak leta 2008 da so langi telefon v izklopili!! ehh samo zaj letos do zaradi lani .. ka se njin zaj needo zamerili !! Langa letos zmaga !!!

mcmario

@micc tudi oto pestner je cigan ;)

metulčica

miic - maš prav, ciganska muzika more biti predvsem ENERGIČNA. ne vem, če de balada glij vužgala!?! nej sta njeva za balade... kakorkoli že, želin pa njima uspeh. Ka pa se tiče same EME pa Evrovizije, pa kakšne pesmi so, pa ka što rajši posluša 200x,to pa je itak stvar okusa sakšoga posameznika (kak tisto, sakše oči majo svojoga malara, ma tudi sakšna vuja svojoga "muzikanta")

čriček

Ges pa vseeno mislim ka de Langa ,seveda če zmaga predstavljala Slovenijo zato je to tuj tak prilagojeno ,zdaj če je to balada je pač v tom stili .probati je nej grej, kak de pa odziv je pa že druga pesem ,popularnost je še nej zagotovilo za uspeh.,

xprekmurecx

gnes san glih poslušo na radii ka je Mišo gučo pa je pravo ka je na začetki balada pa to te pa je bole temperamentna z ritmi ...itd

spidi55
spidi55

Do zdaj smo meli za evrovizijo samo bedne melodije, pa ne vörvlen ka de zaj ka boukše , neglede što zmaga.

mcmario

ge mislen ka de dober komad samo zarade toga ka je polek sexy micna gospodicna sasa lendero ;)oz je napisala besedilo torej nekaj bo ;)

xprekmurecx

http://www.youtube.com/watch?v=w1-cv9LSNXc

samo dale pa de več ritma pa de temperamentna:D

mcmario

to bi morala saska popevat ;) zakon bi blo

ofels

Naj mi Joško in Mišo oprostita, (poznam ju osebno)
toda ta komad nima nobenih šans za uvrstitev na Eurosong.Žalostinka tipa bosanske sevdalinke lahko navdihne in ustvari "kurjo kožo" le pri Bosancih in morda Turkih, Evrope to ne bo ganilo ali presunilo,upam, da večini poslušalcem, ki bodo morda glasovali slon ni prdnil v uho in bodo znali oceniti, kaj bi bilo primerno za evrovizijo. Nisem sicer še slišal ostalih pesmi, samo srčno upam, da bo med njimi kaka , zaradi katere nas ne bo sram.
l.p.

piksi0

Menej bi sran bilo skoraj 4 iti ta pa gnajvit lidij ka bi li naj zmago alo nej se forserat brez veze.

piksi0

Župan bi naj šou na emo.

fussion

neven ka li sijlijo sakšo leto na tao emo, boše ka sploj nejdejo ka tak nedo zmagali pa si samo sramoto napravijo pa kak lani z takšnimi idiotskimi izpadi kere smo vsi vidli...

Hašiš

"O zmagovalcu bodo na letošnji Emi odločali samo glasovi gledalcev brez žirije."
Ja ko da tu tej prokleti bejle cigane nemrejo znorite naroda!

Langa van pa privoščin ka zmagate!

_isaa_

eh samo ta pesem ka jo leto majo neje baš nešto ...

miic

no ja če smo že pikolovski, je oto pestner nej cigan pač pa sint, kak recimo fredi miler. pa čeglij te zaj vi pravli ka je isto, to NI isto kar je dejstvo.

copicar

he he drugi mesec de dosta ciganov melo telefonov izključenih ka mislite zakoj......

BB

Ok, bar de pozitivno vplivalo na prodajo mobitelof...

metulčica

joj... še inauk: škoda, škoda ka je balada!!!! Pa še brez inštrumentov, brez koreografije,... Nej je to Langa, za zmagati!!!

Pilot

Ges če bi bil na njihovon mesti, se ne bi udeležil eme, ali nejsan na njihovon meste in oni znajo, zakoj so se letos pa prijavile na emo. Vsi znamo, kakšno sranje pa goljufije se sako leto delajo, tak ka me zanima, ka de letos pa. Langi želim samo, ka naj odpojejo najboljše kak znajo pa profesionalnost, pa te mo vidle kak de na konce.

Ka se pa tiče sintov pa romov, mamo v Sloveniji dve vrsti romov, in sicer Prekmurske, kateri izvirajo iz Madžarske, in Dolenjske, kateri izvirajo iz Balkana. Sinti pa niso romi, ampak drug soroden narod.

Izrazi "Cigan", ki izvira iz sr. veka, je izvorno pomenil nekoga, ki je član druzbe (in ni imel tona, ki ga ima sedaj). Niso bili nezaželeni - bili so nekaj posebnega, vendar so imeli v družbi svojo vlogo in mesto. V premislek...

hydrant

tudi ges želim Langi puno sreče na Emi pa te dale če prijdejo naprej, san pa resno skeptičen glede balade, neje tou za Evrovizijo, tan moraš gnes čin vejčji rusvajs delati, če ščeš ka te resno zemejo, ali glavno ka do se fajn na dopusti meli.

b.

Vsebina komentarja

b.

Mislin ka je zvama???? po tiston prvon lete ka so vaj itak znorili (pesem si je zaslujžila 1. mesto) sta šla drujgo leto ge so vaj pa znaorili sicer je nej pesem bijla glij zmagovalna ideta zaj trejčič ge nemata dobre pesmi ka pa sledi pa vaj znorijo, pa pa ta mislila ka bi mogla zmagate!!!!!!!!če mene što tou 2x narejde ka so vama nega šans ka me več tan vijdijo

Sobochanec

Okrepleni Langi dosta sreče na Emi.

Pa nikšo bombastično "Cigansko" koreografijo morete cuj ličiti. Žirija je bole vdarđena na nastop kak na muziko. Tou se je že dostakrat pokazalo. Televouting ste pa tak zmagali.

Komada ne poznan, poznan pa tudi energične sentiše, z močnimi ritmi tak ka je balada nej ovira. Bar ge tak mislin.

Pilot

@b- za nekoga, kere se ne pojavla dosti v medijih, ema pomeni dosta, če nej drujgo, ka si reklamo naprave pa ka se pokaže javnosti, kao, glejte me, tu san, še izda obstajam, delan muziko. Vsaj tak si tou ge predstavlan oz razlagan.

Kak san že napiso, naj najboukše kak znajo, odpojejo tej komad, pa zdaj če je balada, pa ka ne paše njima tak cuj, pa naj profesionalno vse skup ven izpade, brez kakšnih izpadov ob morebitnem neuspehu.

DEUTSCH

Pesem od Lange je (realno??) bila najboljša edino prvo leto. Pozneje se ne strinjam, da so imeli najboljšo pesem in da so jim zmago "ukradli". Za letos pa se mi zdi, da gredo zelo posiljeno na tole zadevo. Kdo pa pravi, da pa jim je letos zopet uspela pesem, ki bi bila daleč med najboljšimi. Ampak raja bo kvazi-"pravično" največ glasov dala Langi, zato menim, da imajo zelo dobre možnosti za zmago.

čriček

To je pravo mišlenje, se strinjam DEUTSCH.

miic

ok, Pilot, če si že dobesedno kopero, bi še leko vir navedo :)

http://forumi.siol.net/showthread.php?t=21543

Pilot

Ja, meu san silo gnes vgojno, pa san te na hitro kopiral, pa seveda pozabo na vir. Se opravičujem!

jolanka1337

Če so že vsi viskoletejči slovenci probale na toj Emi pa dale na evrovizije pa njin je nej gratalo, naj proba romska skupina ter naj njin grata! puno sreče..
ps:što pa nešče glejdate Eme, pa itak nede glejdo..

robert111

copicar če komi telefon izklopijo to je osebna stvar ti se brigaj za sebe..

t0mi__

se strinjan z jolanko,,ka ma veze sto de sau na evrovizijo,glavno ka fsaj v finale pridemo .)

hydrant

langa evo van komada, zaradi keroga de vas še glava bolejla
http://www.youtube.com/watch?v=G9z8xfO9OE4

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice