Letos so dvorec Rakičan že šestič zajele čarovnice, ki bodo priredile kar tridnevno čarovniško zabavo Ples - Noč čarovnic 2018.

Prvi dan tridnevnega dogajanja je poskrbel predvsem za rokerje, saj so nastopili Trifrtalenadesejt, Lačni Franz in Parni Valjak

Trifrtalenadesejt je zasedba treh rock navdušencev, ki imajo za seboj že krepko več kot dvajset let izkušenj. S poslušalci radi delijo odlične lastne interpretacije rock glasbe. 

Skupina Lačni Franz je bila ustanovljena leta 1979, uradno pa je z delovanjem prenehala leta 1997. Skupino, v nekoliko drugačni zasedbi, a še vedno z vokalom Zorana Predina, pa poslušalci nimajo ravno velikokrat priložnost videti v živo.

Glavne zvezde večera so bili Parni Valjak, skupina, ki je bila ustanovljena leta 1975 po razpadu skupine Grupa 220. Skupina se je odločila, da bo igrala bolj "mainstream" glasbo, kar jim je na koncu prineslo velik uspeh in veliko število oboževalcev v praktično vseh državah bivše Jugoslavije.

Foto: Jan Vitez

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
All (nepreverjen)

A pridejo kdaj tudi The Beatles? Teh iz naftalina ni nikoli dovolj, za noc carovnic.

fb (nepreverjen)

lačni franc no ja...

prvorazredni rom (nepreverjen)

Ka pa Kresni z Boltinec nej tan bija.Pa čudno ka tu nej bil Židan z županom.

pokvarjeni (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Bimboti stari se hočej še vedno igrat z mladimi. Naj se spravijo za peč in grejejo svoje stare ude, saj nimajo več moči, da bi lahko spravljali v dilirij mlade. Fuj ...

rafael (nepreverjen)

Parni Valjak niso to več kar so bili leta naredijo svoje. Ne vem zakaj se še mučijo denar imajo ,pa kaj še bi ga radi. Kdor jih je poslušal vejo da je bilo škoda dat za stopnico.

Starejše novice