Gourmet over Mura je projekt, ki bo poskrbel za razvajanje vaših brbončic.

V novi, skupni zgodbi, se je združilo sedem ponudnikov, ki jih povezuje družinska tradicija, zgodovina, znanje, kulinarika in predvsem ljubezen do predajanja strasti Pomurja.

Projekt Gourmet over Mura ponuja prvovrstno doživetje spoznavanja Pomurja, "potovali" pa boste na različne destinacije severovzhodne Slovenije.

"Da dobre zgodbe rastejo, je potrebno povezovanje in združevanje, kar smo dosegli tudi na severovzhodu Slovenije in tako gostom ponudili nekaj več. Spoznajte in prepustite se prvovrstnim okusom, ki jih ponujajo izbrani ponudniki domačih kulinaričnih storitev," so med drugim zapisali tvorci projekta.

Kaj točno je Gourmet over Mura?

Projekt je zamišljen kot kulinarični izlet, ki ga omogoča sedem različnih kuponov sedmih ponudnikov, zbranih v Gourmet over Mura. 

"Obiskovalci si lahko izberejo svoje kulinarično doživetje in prvovrstno spoznavanje Pomurja ter si po svojih željah prilagodijo obisk posamezne domačije, kjer lahko spoznajo različne kulinarične dobrote".

Kuponov ni potrebno izkoristiti v enem dnevnu pri vseh ponudnikih, a Tanja Pintarič Rajh to priporoča.

"Je priporočljivo, saj gost tako dobi v enem dnevu vrhunsko kulinarično izkušnjo Prekmurja".

Pri projektu sicer sodelujejo Šunkarna Kodila, Domačija Firbas, Marof, Piva Bevog, Gostilna Rajh, Oljarna Kocbek in Vina Steyer. Vsi so se danes tudi uradno predstavili na kroškem brodu na Muri.

Ob tem omenimo, da bo jutri v naših koncih obenem potekal Festival prekmurske šunke in prekmurske gibanice. Kulinaričnim razvajanjem kar ni videti konca.

Tako Gourmet over Mura, kot Festival Prekmurske šunke in prekmurske gibanice potekata v soboškem gradu.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
mmmmnjam (nepreverjen)

sexy rdečelaska. kaj je to bil zaprti krog ljudi?

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Ta je med vsem tem, kar prikazujejo, edina vredna greha.

In reply to by mmmmnjam (nepreverjen)

tuncika

ČESTITKE. Odlična ideja, odlični produkti...……….... GO, MURA, GO PREKMURJE...……………..

sivacelica

Kje pa so obiskovalci? Ponudniki so izgleda sami sebi v namen.

helmut (nepreverjen)

šlo je za uradno predstavitev projekta se pravi za medije vači pa poteka v soboškom gradi tam je pa za obiskovalce pa lejko prideš

In reply to by sivacelica

bakreni (nepreverjen)

Pa dajte povabit enkrat nekoga ki rabi tako reklamo ne pa da se reklamira znamka katera bi naj bila (PREKMURSKA), daleč od tega

Andrejcandrej (nepreverjen)

Bravo Bakreni mas prekleto prav! Samo tisti se predstavljajonza katere ze vsi vejo. Zlajnana zgodba enih te istih ampak dobro se samopromovirajo... kdaj bo nekdo predstavil majhne in kvalitetnejse ponudnike kateri se borijo za prezivetje in v veliko primerih vse te industrijalce sisajo v okusih in kvaliteti!?

In reply to by bakreni (nepreverjen)

kepa (nepreverjen)

izbrana družba (kuhinja), predvolilna kampanja s Kodilo na čelu!!!!!!!

Starejše novice