Klub prekmurskih študentov objavlja že 11. razpis za pridobitev enkratne štipendije iz sklada Študentski fond za študente v socialni stiski.

Enkratne štipendije podeljuje Klub prekmurskih študentov, pri projektu pa sodelujeta tudi Pomurska izobraževalna fundacija ter Pomurska gospodarska zbornica. Klub prekmurskih študentov letos že enajstič objavlja razpis za pridobitev enkratnih štipendij. 

Tudi letos bodo pri projektu Študentski fond podelili dvajset enkratnih štipendij v višini 300 evrov. Namen projekta je pomagati socialno ogroženim študentom pri finančnih stiskah na njihovi študijski poti in ustvariti pogoje, v katerih bo dostop do izobraževanja omogočen vsem. 

Na razpis se lahko prijavijo študenti, ki so mlajši od 26 let in imajo stalno prebivališče v Upravni enoti Murska Sobota. Rok za oddajo vlog je 16. november 2019. Vloge za prijavo na razpis so na voljo na njihovi spletni strani, poslati pa jih je potrebno priporočeno po pošti. 

Po izteku roka bo tričlanska komisija prejete vloge pregledala po točkovniku, ki je javno dostopen, ter obvestila vlagatelje o rezultatih razpisa.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice