V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 2. septembra, opravili 1653 testiranj na novi koronavirus. Potrdili so 53 novih okužb.

V prestolnici kar 14 potrjenih okužb

Po podatkih Covid-19 sledilnika so kar 14 okužb s koronavirusom potrdili v Ljubljani, tri okužbe v občini Maribor, dve okužbi so zabeležili v občinah Šentjur, Lendava in Ig. 

Po eno novo okužbo pa beležijo v občinah Celje, Novo mesto, Velike Lašče, Rogaška Slatina, Murska Sobota, Koper, Krško, Kranj, Tržič, Litija, Mirna peč, Nova Gorica, Trebnje, Vrhnika, Ilirska Bistrica, Črenšovci, Komenta, Lukovica, Turnišče, Hrpelje – Kozina, Naklo, Polzela, Radovljica, Sveta Ana, in Žirovnica.

Kakšno je stanje v Pomurju?

V Lendavi in Murski Soboti beležijo deset aktivnih primerov okužbe s koronavirusom. Štiri okužbe imajo v Gornji Radgoni. Po dva aktivna primera sta v občinah Črenšovci, Grad, Moravske Toplice, Turnišče in Velika Polana. 

En aktiven primer okužbe beležijo v občinah Križevci in Puconci.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Prekmurjejelep… (nepreverjen)

Ce bi virus bil nevaren bi bila hujsa karantena.dokler so nasi lejko sli na morje me res ne skrbi. Slvsi vemo da nam farmaciija pere mozgane z placanimi članki članki, da bi se za drage pejneze cepili. Virus ni nevaren. Nevarni so ljudje(politiki, novinarji ki nas krmijo z lažmi in lazno propagando)!!!!!!!!!!!! Glejte realno ce bi jih res tak skrbelo za nas pol bi bili doma dokler bi nula okuzen bil. Zdaj pa je se itak vse odprto.

Hojgerus (nepreverjen)

Na kakšnih drogaj ste vij ka sakše den eno pa isto pišete pa si zmišlavlete številke preprankoje

soboskidnevi212156 (nepreverjen)

Noben clovek ni videl nobenega dokaza

Starejše novice