Kako se koronavirus širi v občinah?

V Sloveniji so včeraj, 28. avgusta, opravili 1328 testiranj na novi koronavirus. Potrdili so 37 novih okužb, nihče ni umrl. 

Po podatkih Covid-19 sledilnika so devet okužb potrdili v Ljubljani, po dve v Murski Soboti, Celju, Kamniku, Rogaški Slatini in Kranju, ter po eno v Lendavi, Križevcih pri Ljutomeru, Gornji Radgoni, Mariboru, Slovenski Bistrici, Zrečah, Slovenj Gradcu, Velenju, Trbovljah, Domžalah, Vodicah, Mirni Peči, Kočevju, Brežicah, Ilirski Bistrici in Sodražici.

Koliko aktivnih primerov je v Pomurju? 

Pomurska občina z največ aktivnimi primeri je Lendava, kjer je trenutno 9 okuženih oseb. 5 aktivnih primerov je v občini Murska Sobota, tri primere beležijo v Gornji Radgoni, po dva v občini Grad in Velika Polana. Eno okužbo imajo v občinah Križevci pri Ljutomeru, Kuzma in Ljutomer.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
hijene (nepreverjen)

Lažeš kradeš v pekel padeš.

Sobočanec 777 (nepreverjen)

Kelko vijdin na sliki in ta je verjetno pristna je tou CESTNO kolo, ka pomeni, da se tej kolesar verjetno zna pelati po cesti z biciklinon in zna dobro cestna pravila. Bi te pa priporočo, ka malo pogledneš naprej v svejt kot sofer avtoja, še bole pa kot šofer tovornjaka ! Cestno kolo se nikoli ne prehiteva v škarje naproti vozečoga avtoja ali tesno,... Cestno kolo se mora prehitevati kot osebno vozilo, pomeni ka ideš na nasproti vozeči pas, kda prehitevaš Cestno kolo na svojon desnon pase, malo si pogledni kulturo Skandinavcev,... Bi pa dal sakšemi takšnomi šoferi kak si tij Cestno kolo pa te naj prehitevajo na 20cm in s hitrostjo kot ponavadi majo na tej Prekmurskih cestaj. Javi se, ka te zakapčin gor na Cestno kolo pa te da tij vidiš in tebi enaki misleči, kak se more prehitevati kolesar Cestnega kolesa. Je pa očitno tebi kot šoferi težko razmeti ali pa ločiti kaj je Cestno kolo, ka te, da se tij delo izpit za avto ali tovornjak, še nej bilo Cestnih biciklinov, zdaj pa si nej več nika nadgrajuvo znanje za tou področje...

In reply to by hijene (nepreverjen)

Banda. . (nepreverjen)

Kaj nas brigajo vaši testi,napišite kelko je betežni nej okuženi,pa še tisti ne vejo če so betežni ali ste jih pa prestrašili.

Francccccc (nepreverjen)

Ja gospe učiteljice pa uradnice so prišle nazaj z zasluzenega dolgega dopusta na Hrvaškem...in virus z njimi, da bodo mogoce v jeseni spet par tednov fejst trpele pri delu od doma.

šmorn156 (nepreverjen)

Ja, eni so prišli z dopusta, ti pa iz svojega zarukanoga in primitivnoga svejta neboš nigdar prišo. Tvoji možgani so permanentno na dopusti.

In reply to by Francccccc (nepreverjen)

6881 (nepreverjen)

Ojoj, mislim da bo treba šole in vse ostale ustanove zapreti, ter se zaklenoti doma notre. Če gremo s takšnim tempom naprej ne bo dobro :'(

Mura 2020 (nepreverjen)

Samo edni so za svoj kos kruha morali fejst delati, ka so se drűgi lahko s pršutom, kaviarjem .... zadevali.
Edni, ka niso bili s tvoje krvne skupine, so bili obsojeni za fkradnjeno kekec-pašteto, drűgin - kom. direktoron,
ka nen napiso kakših imen, je gradbeno podjetje, gi je bil zaposlen, spoval hišo, vikend, pa ka nen naštel vsega .....
pa se ga je pri meri pustilo. Samo ka so meli part. izkaznice pa je šlo: vsi za enoga, eden za vse rdeče šimpanze.

In reply to by 6881 (nepreverjen)

šmorn156 (nepreverjen)

Janša, Gorenak, Zver in kompanija ti lejko tou z prve rokej povejo kak to ide - vsi za enoga, eden za vse rdeče šimpanze.

In reply to by Mura 2020 (nepreverjen)

Starejše novice