Iz Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so v včeraj, 20. novembra, opravili 6580 testiranj na koronavirus in potrdili 1690 novih primerov okužbe

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 64.210.

Za primerjavo. Dan prej je bila odkritih 1546 okužb ob 5673 opravljenih testih.

Včeraj zabeležili 31 smrtnih primerov

Včeraj je umrlo 31 oseb, okuženih s koronavirusom. Skupno število vseh smrtnih žrtev je 1026. 

V slovenskih bolnišnicah se je včeraj zdravilo 1219 pacientov, okuženih s koronavirusom. Od tega jih je bilo 197 na intenzivni negi.

Iz bolnišnic so odpustili 129 bolnikov, ki so preboleli okužbo s koronavirusom.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
realnooo (nepreverjen)

juhu, vec mrtvih telko bole ste srecni na sobotainfo:)
Golazen polpismena novinarska

MarcusPorciusCato

Zato se je ta Kacinko trucal toliko po tv, ciljal na položaj ambasadorja v ZDA, dobro ve, da se bo vlada menjala, Janša je tako gotof, pa je hotel zgrabiti zadnji vlak za to funkcijo. Toliko za vse Janševike, da veste, da se nihče na tv ni kazal zato, ker mu je mar za vas, tako kot tista panična vagina, tudi si iskala novo službo. Ta Slovenija je en poden, moralno gledano, glede tega da se je zavihtela po umrljivosti na sam svetovni vrh, pa je po eni strani poučno, v uk vsem, ki so bili polni besed kako Slovenci niso Balkanci, kako bolj sposobni, organizirani, skratka uh in ah nad ostalimi Jugoslovani, zdaj ste videli kdo smo, česa smo sposobni in kako nesposobna je ta država. Samo 2 milijona, vse bi moralo delati cakup pakum, vse bi moralo biti naoljeno do skrajnosti, pa nič ni v redu, niti zdravstveni sistem, niti moralni odnos do sočloveka, to kako pa oblast dela z ljudmi, to pa je skrajnost ki je težko najdeš kjerkoli drugje po svetu. Janša in Kacin, sem jih tudi osebno spoznal v življenju, sta ena največja cinika kar sem jih srečal, skupaj z Ruplom, to so patološki megalomani, ki so zaradi čiste sreče, ker YU vojska ni hotela streljati na svoje ljudi, izpisali svoje življenjske zgodbe na finančno najbolje možni način, kaj pravi Janša, cinik do obisti, da smo mi bili na kavču, on pa je delal. G..vno od človeka. Janša Delenda Est

VRANA (nepreverjen)

Vitulo primitivo

In reply to by MarcusPorciusCato

MarcusPorciusCato

When stupidity is considered patriotism, it is unsafe to be intelligent. Isaac Asimov

In reply to by VRANA (nepreverjen)

TO1991 (nepreverjen)

Tudi jaz sem imel priložnost srečati Janšo večkrat med osamosvojitvijo in potem še nekajkrat v samostojni državi. Drugače je človek zelo družaben in zabaven, ko je zadeva neuradna in se ne tiče uradnih zadev in njega in njegove stranke osebno. Ko pa je govora o njem in SDS in njihovem delovanju in poslovanju pa se zadeva spremeni in obrne, kot omenjeno zgoraj, v cinizem, žalitve, diskreditacije... Kritike pa ta mož tako ali tako ni sposoben sprejeti. Verjetno je njegova največja skrita želja doseči nivo svojega idola JB Tita in vladati v uniformi kot je to uspelo Tuđmanu.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Fujd (nepreverjen)

Ti ukrepi nekaj ne štimajo čim več je okuženih nej manj vse gor odprti pa amen
Janšo pa to bando jarke pucat

Kageste orginal (nepreverjen)

Ge se zdaj skrivle te nafudnjeni Dr. Potrčko? Švedska pred dvema dnevoma 6.600 okuženih in do zdaj skoraj 6.400 mrtvih. Je pa tak, ka Švedska sploj redno ne ažurejra podatkov.

Lejko potegnemo zaključek, ka se je Dr. Potrčko z svojimi pispevki na FB, redno zblamejro. Telko, ka je med ljudmi redno drek zmejšo, saj je imel, kak znana javna osebnost velik vpliv in ga je narod verno poslüjšo. To je videti tudi po številu lajkov pod njegovimi prispevki.

Počasi so se stvari izkristilazirale. Trbej se je samo spomniti na dogodke izpred dva, tri mesece nazaj...
Petkovi politkolesarji brez mask z podporo in prisotnostjo glavnih akterjev levice (Fajon, Gale, Šarec, Makarovićka, Zlatko Čordić in še kdo...) na protestih, ravno tako brez mask, so v veliki meri ustvarili nezaupanje ljudi do vlade in ukrepov za zajezitev koronavirusa, ki jih je izdala vlada po priporočilu stroke.

Potem intervju Zlatka Čordića z preluknjano masko na TV SLO! Mislim, kako si lahko državna TV privošči kaj takega??? To je dobesedno norčevanje iz nošenja mask in ukrepov proti koronavirusu! Takoj bi bilo treba ukiniti naročnino in bojkotirati ta program!

Stranka SD z Štrukljem na čelu, je naredila kontra propagando ne nošenju mask z sloganon "NE NOŠENJU MASK V ŠOLAH" Mislim, ali je res bilo potrebno tega?
Potem omenjeni Potrč z svojimi prispevki in še bi se našlo tega...

Če bi se vsi ti, ki sem jih omenil, vzdržali svojih teženj po oblasti in svoji promociji, ter bi vsaj v tem kritičnem času stopili skupaj in nasprotno, Slovence nagovarjali k nošenju mask in k upoštevanju ukrepov, bi stvari okoli koronavirusa, sedaj bile popolnoma drugačne.
Žalostno je tudi to, da so vsi ti, imeli podporo državne televizije TV SLO, POP TV in levih novičarskih portalov. Oziroma vsaj jaz nisem zaznal, da bi se kritično poročalo o njih.
Tako pa je med Slovenci nastalo še večje nezaupanje do vlade, infektologov, ukrepov in nošenju mask.

Starejše novice