Obilica vodnih užitkov v Termalnem parku Terme 3000.

Čeprav jih je v termah veliko, poletje niso samo bazeni. Poletje je hladna pijača in je sladoled. Poletje so kopalke in je popoldanski dremež. Poletje je vrvež, ki se meša z zvoki narave. Prepustite se poletju brez skrbi v vodnem parku v Termah 3000 – Moravske Toplice, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts in letos praznujejo kar 60-letnico otvoritve prvega bazena!

Ko je oktobra 1960 iz poskusne naftne vrtine v Moravcih bruhnila termo-mineralna voda, si verjetno nihče od prisotnih ni predstavljal, da bo le dve leti pozneje,  tam stalo prvo uradno kopališče z osmimi kopalnimi kabinami, danes, 60 let pozneje, pa Terme 3000 – Moravske Toplice, ene največjih slovenskih term, ki s ponudbo v treh hotelih s termalnimi kopališči, termalnem parku, naselju prekmurskih hišk in bungalovov ter prostranem kampu pripovedujejo pristne zgodbe Prekmurja, ki temeljijo na blagodejni termo-mineralni vodi.

terme

Vodni park Terme 3000 – ko kopanje postane zabava! 

Danes vas samo v zunanjem delu Termalnega parka čaka več kot 3.100 m2 vodnih površin, zato je bojazen, da bi vam zmanjkalo možnosti za vedno nove vodne vragolije, odveč.

11 raznolikih bazenov, adrenalinski in zabavni tobogani, obilica naravne sence v zavetju mogočnih prekmurskih dreves in nova igrala za najmlajše – zunanji del vodnega parka je namenjen brezskrbni zabavi!

tobogan

Obstajajo tobogani za pogumne in tobogani za najpogumnejše. Tobogan Kamikaza je nedvomno v drugi kategoriji! Z višine 22 metrov se spustite proti bazenu, pri čemer se skoraj ne dotikate tobogana pod vami. 

kamikaza

Preizkusite raketni start na toboganu Aqualoop, ki je prvi tobogan s polnim obratom na svetu, z 80 kilometri na uro pa eden najhitrejših toboganov v Evropi!

tobogan

Tudi najmlajši lahko v vodnem parku Terme 3000 uživajo v zabavi na toboganih. Poleg adrenalinskih toboganov smo zanje pripravili dva družinska tobogana in drče v dolžini 140 in 170 metrov, po katerih se lahko spustijo v spremstvu staršev in uživajo v zanje primerni merici adrenalina. Razveselila pa jih bodo tudi nova igrala v otroškem bazenu!

igrala

Tanja Žagar
 

Praznovanje ob častitljivi 60-letnici kopališča s Tanjo Žagar

Vstop v glavno kopalno sezono v Termalnem parku bomo ob začetku proslavljanja 60-letnice kopanja v Moravskih Termah proslavili s koncertom Tanje Žagar, v soboto, 2. julija, ob 15. uri in vodnimi vragolijami ter adrenalinskimi toboganskimi spusti med 9. in 21. uro. Skočite v poletje z nami!

joga
 

Starejše novice