Klub prekmurskih študentov v sodelovanju s SPOT svetovanje Pomurje vabi na brezplačno delavnico: Erasmus za mlade podjetnike, ki bo v sredo, 5. 6., s pričetkom ob 15.00 uri v prostorih Paviljona Expano.

Delavnica bo bodočim in mladim podjetnikom pomagala pridobiti kompetence ter znanja za ustanovitev in/ali uspešno vodenje malega podjetja. 

Učenje od izkušenenih podjetnikov

Predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike nudi bodočim in novim podjetnikom priložnost, da se učijo od izkušenega podjetnika, ki vodi malo ali srednje veliko podjetje (MSP) v eni izmed sodelujočih držav EU in nekaterih izven EU. Program omogoča izmenjavo izkušenj med novimi in izkušenimi podjetniki, olajša dostop do novih trgov in iskanje možnih poslovnih partnerjev, izboljšuje povezovanje poslovnežev in MSP, omogoča izkušenim podjetnikom, da vzpostavijo nove trgovske stike in izvejo več o poslovnih priložnostih v drugi državi EU.

Mladi, bodoči ali novi podjetniki pridobivajo in si izmenjujejo znanje ter poslovne zamisli z izkušenim podjetnikom, pri katerem se usposabljajo in z njim sodelujejo od min. 1 do max. 6 mesecev. Izmenjavo bodočemu ali mlademu podjetniku delno financira Evropska komisija v obliki mesečnih Erasmus dotacij, katerih višina je določena glede na standard bivanja države v kateri poteka usposabljanje. 

Delavnico bosta vodila Sebastjan Rosa, predstavnik Univerze na Primorskem, ter bivša udeleženka programa Barbara Vogrinčič

Delavnica je za vse brezplačna, vendar je število mest omejeno. Prvih 20 prijavljenih bo dobilo tudi brezplačno vstopnico za ogled interaktivne razstave v Paviljonu Expano. 

Prijave sprejemajo najkasneje do ponedeljka, 3. 6. 2019, oziroma do zapolnitve mest na elektronski naslov [email protected].

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice