Poletje naj bi bilo letos še posebej vroče. V Murski Soboti se bomo lahko v kopališču hladili že v začetku junija. In kaj nam prinaša letošnja kopalna sezona?

Vremenoslovci nam za letošnje poletje napovedujejo nadpovprečno toplo poletje z večjo možnostjo vročinskih valov. Temperature so se že povzpele nad 20 stopinj Celzija in misli so vam v teh dneh gotovo ušle k poletnemu oddihu in brezskrbnemu poležavanju ob vodi. 

Prav dolgo na novo kopalno sezono in osvežitev v mestnem kopališču ne bomo več čakali, saj to svoja vrata odpira že čez nekaj tednov.

Lani s kar nekaj posodobitvami

Spomnimo, da je soboško kopališče lansko sezono začelo z rahlo zamudo in v nekoliko prenovljeni podobi, saj so se pri Komunali odločili zamenjati dotrajane betonske stebre in žičnato pletivo ograje, nadgradili pa so tudi strojni del bazenskega sistema. 

Osnovna infrastruktura je takrat ostala pretežno enaka, a nekoliko so uredili okolico in obnovili otroško igrišče za najmlajše. Ponudili so tudi brezplačne ležalnike in klopi, že približno dve leti pa imamo v mestnem kopališču tudi točko s prostim dostopom do Wi-Fi povezave.

V novo sezono bomo zaplavali z začetkom junija

Odprtje kopališča je letos predvideno za 23. oziroma 24. koledarski teden, kar pomeni, da bomo v vodo najverjetneje lahko skočili že čez slab mesec.

Možno je seveda, da nam zagode vreme in nekoliko zamakne začetek kopalne sezone, kot se je to zgodilo lani, a prvo kopanje vsekakor lahko načrtujete že v začetku junija.

V vsakem primeru pa bo, kot je že v navadi, prvi dan ob odprtju vstop v kopališče prost, zatrjujejo pri Komunali.

Dodajajo še, da bo tudi tokrat skozi vse poletje poskrbljeno za animacijo za otroke, razgibali se boste lahko z odbojko na mivki, na voljo pa bodo tudi otroška igrala in gostinska ponudba.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

ahaa (nepreverjen)

Či zdignete temperaturo vodej za 2-3 stopinje bi vse skup dosta baukše bilau. Kak kole no, če si nej več glih najstnik al pa osnovnošolec ka se prasneš not je rejsan premrzla, pa nej trbej tople scaline kak v morafcaj al pač, nekaj bole humanoga.

Starejše novice