Razkrivamo koliko vas bo stalo kopanje v pomurskih termalnih kopališčih.

V vročih poletnih dneh si pogosto zaželimo malo ohladitve, ki jo po navadi iščemo v bližnjih kopališčih. Ker imamo v Pomurju res veliko izbire, to ni težko. Odločitev pa si lahko še olajšamo, če pred odhodom preverimo kakšne so cene v posameznih kopališčih.

Tudi mi smo med seboj primerjali cene pomurskih termalnih kopališč, pri tem pa se osredotočili na ponudbo in ceno vodnih dejavnosti. Več informacij o ponudbah si lahko ogledate na spletnih straneh term in kopališč.

Terme 3000 Moravske Toplice

Vodni park Term 3000 vam ponuja pravo doživetje z naravno termomineralno vodo in številnimi atrakcijami. Vodni park pa se vsako leto uvršča tudi med najboljša velika slovenska termalna kopališča po oceni obiskovalcev, pritegne pa tudi veliko turistov, ki nekaj dni počitnic preživijo v Prekmurju.

Po ceniku kopaliških storitev za poletno sezono boste odrasli za celodnevno kopanje odšteli 13,90 evrov, za triurno pa 10,9 evrov. Otroška celodnevna karta stane 9,90 evrov, triurna pa 7,9 evrov.  Upokojenci, dijaki in študenti pa dobijo celodnevno karto po ceni 10,9. Večerno kopanje vas bo stalo 6,9 evrov.

Terme Vivat

V Termah Vivat se potopite v globine termalnih vrelcev z zdravilno belo in črno vodo, lahko pa zaplavate v zunanjem olimpijskem bazenu.

Odrasli boste za celodnevno kopalno karto odšteli 11,5 evrov, za popoldansko pa 9,5 evrov. Dijaki, študenti in upokojenci bosteo za celodnevno karto odšteli 10 evrov, otroci pa 8 evrov. Ponujajo pa tudi nočno kopanje po ceni 9 evrov in za otroke 7 evrov. Celodnevna karta za družino z dvema otrokoma pa vas bo stala 30 evrov.

Zdravilišče Radenci

V Zdravilišču Radenci se lahko sproščate v desetih različnih in med seboj povezanih bazenih s termalno in navadno ogrevano vodo. V času poletnih počitnic pa lahko izkoristite tudi posebni družinski popust. Po ocenah obiskovalcev slovenskih kopališč pa se je lani uvrstilo med najbolj priljubljene bazene v svoji kategoriji. 

Za celodnevno karto boste odrasli odšteli 11 evrov, otroci pa 8 evrov. Karta za celo družino z dvema otrokoma pa vas bo stala 31 evrov. Zvečer se lahko odrasli pridejo kopat po ceni 6,5 evrov, otroci pa 4,5 evrov. Ponujajo pa tudi posebno jutranjo karto, ki stane 5 evrov.

Terme Banovci

Osvežite se lahko v treh zunanjih in notranjem bazenu s termalno vodo, v plavalnem bazenu z navadno vodo, v bazenu s toboganom ter otroškem bazenu. Kopališče Banovci pa je namenjeno gostom vseh generacij, ki želijo uživati biti v stiku z naravo. 

Odrasli bosteo za celodnevno karto odšteli 8,5 evrov, otroci pa 7 evrov. Družina z dvema otrokoma pa bo za celodnevno kopanje s kosilom plačala 48 evrov. Popoldne se odrasli lahko kopajo po ceni 7 evrov, otroci pa za 4,9 evrov. Za večerno kopanje boste odšteli 5 evrov.

Terme Lendava

Popularne lendavske toplice so daleč naokrog znane po parafinski termomineralni vodi. Osvežite se lahko v olimpijskem bazenu ter več bazenih s termalno vodo.

Odrasli boste za cel dan kopanja plačali 9 evrov, otroci 7 evrov, za popoldansko kopanje pa odrasli 8 in otroci 6 evrov. Cela družina pa se lahko pride kopat po ceni 26 evrov. Upokojenci, dijaki in študenti imajo ob nakupu celodnevne in popoldanske vstopnice tudi 10 % popust.

Bioterme Mala Nedelja

Termalni park Bioterm Mala Nedelja vam ponuja možnost za sprostitev in rekreacijo v devetih zunanjih in petih notranjih bazenih.

Celodnevna karta za odrasle vas bo tam stala 9,5 evrov, za otroke pa 7,3 evrov. Ugodnejšo karto pa imajo tudi upokojenci, ki se lahko kopajo po ceni 8,7 evrov.

Letna kopališča

Mestno kopališče v Murski Soboti je kraj, kjer mnogo otrok iz Murske Sobote in okolice preživlja počitniške dneve. Mnogo Pomurcev pa kopališče vidi tudi kot prostor za rekreacijo. Odrasli boste morali za enkratni vstop na soboško kopališče plačati 4 evre, po 17. uri pa 2,6 evra. Otroci, dijaki in študentje pa morajo za vstopnico odšteti 2,8 evra, oziroma 1,6 evra po 17. uri.  

V Letnem kopališču Ljutomer pa se lahko odrasli pridete hladit po ceni 3,55 evrov, študenti in dijaki po ceni 3,05 evrov, karta za otroke, upokojence in invalide pa stane 2,45 evrov.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
najceneje.si (nepreverjen)

Dokler bomo v situaciji, da je glavni in edini faktor izbire NAJCENEJŠI ponudnik, bomo sami sebe onemogočali.
Velja: NIHČE MI NE MORE TAKO MALO PLAČATI, DA JAZ NE BI MOGEL ŠE MANJ DATI-DELATI. (torej sem vedno v profitu, kajti klienteli je pač edini moment cena...)
Standard v kopališčih pada, in sploh ni več pomemben...
Imidž pa že nekako sfriziramo, da je VIDETI vse v redu, kot mora biti...

Morda se sliši paradoksno, a tako je.

Gost (nepreverjen)

Z družino obiskujem mestno kopališče Murska Sobota, je čisto, urejeno, ni gneče, voda čista in prave temperature. V termah je pa gneča in umazana voda.

Gost (nepreverjen)

Kopališče v Soboti je zakon. Što pa ma dosta pejnez in ma rad gužvo pa zamazano vodo pa naj izvoli v terme.

bingo

Najceneje se ohladim v soboške kamešnice :)

Gost (nepreverjen)

Na soboskon kopalisce lejko tudi droge gupis ce prave lidij poznas

dr. (nepreverjen)

Zanimivo ka je v avstrijskih kopališčih cena še nižja.
Ja, trbelo de se vkup pobrate pa ponudbo in kvaliteto še izboljšati.
Tau ka smo na pladnju imeli je žal mimo.
Da ne govorim o nepovezani ponudbi pri nas, namesto ka bi imeli celo karto z katero bi lahko obiskal katere koli terme v regiji in imel popuste ali ugodnosti pri drugi lokalni ponudbi, nej gosta je potrebno zadržati v Hotele, ka se ja druge nede razvijo.
Je treba iti malo v svet in kopirati če se že drugače ne kapira.
Odavajmo se za dobro in ne za nisko ceno...

go123da (nepreverjen)

od kdaj se je vivat tako podražil :D vau

Starejše novice