Vremenska napoved za Soboške dneve ni najbolj ugodna. Danes popoldne so napovedane krajevne nevihte, ki naj bi se v naših koncih nadaljevale tudi v noč.

Danes bo sprva precej jasno. Popoldne bo spremenljivo oblačno in predvsem v notranjosti Slovenije bodo krajevne nevihte, ki se bodo na severovzhodu lahko nadaljevale tudi v noč, napovedujejo državni meteorologi. Možne bodo tudi posamezne močne nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 31 stopinj Celzija.

Plohe in nevihte bodo sprva prisotne nad hribovitimi predeli Slovenije, popoldan pa se lahko ponekod razširijo tudi nad ravninska območja, napovedujejo na portalu Neurje.si. Vmes lahko nastane kakšna močnejša nevihta s sunki vetra, močnim nalivom in manjšo točo.

Nevihte skozi ves konec tedna

V soboto bo spremenljivo oblačno s pogostimi plohami in nevihtami, ki se bodo po napovedih državnih meteorologov začele pojavljati že dopoldne. Ob morju bo malo padavin in več sonca, povsem drugačna slika pa bo drugod po državi.

Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 18 stopinj, ob morju okoli 20, najvišje dnevne pa od 21 do 26 stopinj. Pogoste krajevne padavine in nevihte bodo tudi še v nedeljo, medtem ko se bo v ponedeljek razjasnilo in znova ogrelo nad 30 stopinj Celzija.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
krefo (nepreverjen)

Zaj ste samo skoperali članek z drugoga portala...
Vejpa napišite vreme za SOBOTO, če je tau sobotainfo...

Meni google kaže gnes cejle den sujo pa sončno

muraII (nepreverjen)

za soboške je skos dež

Starejše novice