Nova oddaja Vita - življenje je lepo tokrat prinaša zanimive in koristne vsebine za brezskrbne poletne in počitniške trenutke.

Bojan Madjar, magister farmacije iz Pomurskih lekarn, je spregovoril o tem kako ravnati z zdravili v času visokih temperatur, ob tem pa je izpostavil tudi zdravila, ki povzročajo fotosenzitivno reakcijo. V pogovoru nismo zaobšli niti zdravstvenih težav, ki mnoge pestijo na potovanjih, kot sta denimo driska in zaprtje.

Drugi del oddaje pa prinaša izjemno zanimiv pogovor s Cvetko Horvat, izvajalko EFT metode - tapkanja. Spoznali boste osnovna načela tapkanja, spregovorili smo pa tudi o tem, na kakšen način vam tapkanje lahko pomaga in predvsem za katere težave lahko s to metodo najdemo rešitve. 

Nova oddaja VITA - življenje je lepo bo na sporedu danes, 21. junija 2019, ob 18.30, 20.15, ponovitve pa si boste lahko ogledali jutri 20.00 ter v nedeljo ob 14.00. Spremljajte vedno nove vsebine tudi na spletnem portalu vitazivljenje.si

Generalni pokrovitelj oddaje so Pomurske lekarne.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

ČEFERIN JE MALI BOG na EU sceni, ta mali penzionist poleg pa - je prdec, ki ne zmore več kot 0,5 decibela pritiska zadaj (moč za napihniti malo žogo za odbojko), zna pa kaj so penezi. Oblači se kot Berlusconi, ampak še vedno 0,5 decibela.

POZOR (nepreverjen)

pred ponarejenimi in falsificiranimi zdravili

Starejše novice