Dosedanji direktor Boris Sovič se po dvajsetih letih vodenja poslavlja.

Dolgoletni direktor Arcont IP d.o.o., ki je del družbe Arcont D.D., Boris Sovič je prepustil to vlogo novi ekipi vodstva družbe.

"Uprava družbe ARCONT d.d. se mu ob tej priliki iskreno zahvaljuje za predanost in uspešno dolgoletno vodenje družbe. Pod njegovim vodstvom je družba ARCONT IP d.o.o. postala uspešno konkurenčno podjetje z dolgoletno tradicijo, sinonim za kakovost in eden izmed najpomembnejših proizvajalcev stavbnega pohištva v Sloveniji," so sporočili iz gornjeradgonske družbe.

Z današnjim dnem je bil na mesto direktorja družbe ARCONT IP imenovan Tadej Pintarič, dosedanji svetovalec poslovodstvu.

"Pintarič se je podjetju pridružil v novembru in se je v dosedanji vlogi imel priložnost dobro spoznati s projekti in aktivnostmi družbe. V tem času se je s svojimi vodstvenimi izkušnjami in poslovno zavzetostjo izkazal kot primerna oseba za prevzem vodenja enega izmed največjih slovenskih proizvajalcev stavbnega pohištva", so še sporočili iz uprave pomurskega velikana. 

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
zakojč (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Pa koga le briga što je ge direktor slabo njemi sigurno ne bo šlo tako kot delavcem saj bodo oni delali ,da bo dobil plačo

afta he (nepreverjen)

A misliš da delo kar samo pade z neba. Nekdo ga mora pripeljati v podjetje. Za to pa je odgovornost vodstva oz. direktorja in vodstvenih struktur.

inženir (nepreverjen)

afta he .......... Za to so tam zaposleni in tisti se trudijo.Ne motaj nekaj brezi veze . Vsi vemo kaj delajo direktorji .No za tebe ne vem .

In reply to by afta he (nepreverjen)

Marjetaa (nepreverjen)

Aja? Sovič neje bil na Elektroji? Ka palik klobasate?

pipec (nepreverjen)

opet Prekmurec....pa ka je z vami Štajerci??

luc-ifer (nepreverjen)

sem poznal enga Borisa na Dobu
Super človek je bil
sva mu čast

Starejše novice