Bralci Sobotainfo ste izbrali najboljši burger v Pomurju. Glasovanje je bilo izjemno napeto, zmagovalca pa je odločilo le nekaj glasov razlike.

Burgerji. Prepoznavni, priljubljeni in danes že v nešteto različicah. A najsi je piščančji, goveji ali pa sirov burger – vsakdo od nas ima ponudnika, za katerega prisega, da pripravlja najokusnejšega daleč naokrog. Kdo ima najboljši burger v Pomurju po izboru bralcev Sobotainfo?

Bralci Sobotainfo ste po hudem boju prvih treh izbrali, da je najboljši burger v Pomurju v Okrepčevalnici s hitro prehrano Rak na Gornjih Slavečih.

Okrepčevalnica Rak je dobila 212 glasov oziroma 18,5 odstotkov vseh oddanih glasov. Boj za naziv najboljšega burgerja v Pomurju po izboru bralcev Sobotainfo je bil zelo napet. Zmagovalca je od drugouvrščenega ločilo le 19 glasov. Drugo mesto je tako osvojil Trta gril, ki v glasovanju prejel 193 glasov. Za vodilnima ste bralci na tretje mesto s svojimi glasovi izbrali Okrepčevalnico Čarli, ki je prejela 190 glasov.

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
soboškinagibač (nepreverjen)

Pajdo je iz prestola spadno? malo de mogo neka bokšoga zmislite.. več kak polovica je napisanih restavracij ka nas 70% lujdi neje čulo

mladamladina (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Nah, mladina ne obiskuvle sobotainfo. Če bi na Facebooke glasuvale bi Pajdo zmago.

In reply to by soboškinagibač (nepreverjen)

Hdhd (nepreverjen)

Ja vejpa sto drujge kak mladijna... Ge san tudi odo jbg burger je te bil 2.60 najfalese gesti pa gotovo. Zaj san ze 10 let nej bil

In reply to by mladamladina (nepreverjen)

Ivek 1256 (nepreverjen)

Pajdoja. Bi znan vrag zel,če bi kakšo rezino paradajza ali pa kumare dal malo v hamburger. Na pomurci je glij ena komenterala ka so včeraj jeli tan pa ka so bruhali kak vrag ...

Milak (nepreverjen)

Što je pajdo?

Stric. (nepreverjen)

Koncno so nasi juzni kolegi(ooo legenda, ge si legenda stari, v glavnon legenda na 100 nacinov) spadnoli s prestola. Pri meni je tak, ka ci je gesti resno dobro, te prezren to lijzanje riti pa preseravanje, ampak je njihovo gesti dalec od dobroga.... Recimo v grazi (povprecni neto dohodek na prebivalca 1600e) mas kebap za 2.90e(3e z ovcjin siron) pun do daske, zelenjave in mesa, okus pa omake so amerika proti nasoj ponudbi.
In ja, prinas pod 3e nega nigi nika, okus pa kolicina gestija v zemli je za malo deco. Polek toga pa je se tak ka dnevno oda recimo 300 kebapof pa burgerof, racunov pa izda 28. Pri sladolejdaraj je isto. To znamo cista vsi, od obicnih lujdekov, do policajov, do inspektorov... Ale najbole zanimivo pri ton pa je to, ka jih financni organi "nemrejo" zgrabiti. Nasi domaci gostilnicari majo dosta bokse gesti, ka o okusi pa velikosti porcij ne gucin, ampak majo zaradi legenda stayl preseravanja, dosti menje posla. Neizdajanje racunov pa vsi keri znajo do 5 steti, znajo ka pomejni za nas vse ostale.

Pax (nepreverjen)

Bravo Stric. Odlično napisano!

In reply to by Stric. (nepreverjen)

gostja 426 (nepreverjen)

Fsi bi samo hamburgere pa kebabe odavali, te pa nemreš nigi küpite kakšoga drügoga fastfuda. Falafel, ali bar dober burek? Piadine? Pice na falate? Za marsikaj so še čüli nej, ene stvari pa so prošlost. Brezveze, fsi delajo eno pa isto, zatou je bole ali menje seeno, što gvina ...

Hdhd (nepreverjen)

Zatau ka je najfalej za napravte. Mas po nauvon pica kos v interspare al ka 2.5€ za en triktonik? Lepo prosen..

In reply to by gostja 426 (nepreverjen)

nej (nepreverjen)

te nove pice v spare so za en velke drek, plus toga mores bar 3 4 pogeste ka se nagejš

In reply to by Hdhd (nepreverjen)

Jshhhskkkkas (nepreverjen)

FAK! Narod to je nej BURGER nikoli bil in nikoli nede! Med temi vsemi majo burger GOLAR, BUNKER, KODILA... vse ostalo je hamburger ali bilo ka drugega! Izbor najboljsega Burgerrja in zmaga neka kao hamburger.

Tzui (nepreverjen)

Kak si čeden. Tij samo gej tej moderne burgerje za 7 pa 8 €. Na konci si pa še lačen.

In reply to by Jshhhskkkkas (nepreverjen)

Jajssushs (nepreverjen)

Ja saj jih bom... tij ka nemo pravo sto pa samo jej pomije se naprej...

In reply to by Tzui (nepreverjen)

Propad (nepreverjen)

Narod se izda ne razmi ka si kopamo sami sebi grob, idete v bauto gledate za 10 centpf kero mleko kujpiti, raje kujpite vse deugo kak pa pomursko ka bi lokalnoga kmeta pa lidij podprli, segli ci uvazajo mleko zaradi primanjkanja, glih zato se to dogaja, vse gledate skoz pejnaz nej kak domoljubi... isto tak z ten... soboto smo oddali ten kebabon pa sladoleron, za 10 let mo kak berlin na vsakon kujkli kebab ali pa sladoled... Narod odite na kebab nej problem... nej pa k pajdoji na pivo ali 2 ali pa na kavo ka te te peceni mesek k friskoj kavi pod nos dunsta... pitajte se kelko majo stanovanj... pa njan zaj to je moje osebno mnenje... vači pa dvaka čast trta grille mladi par keri dobro kuja, ze samo pojeb ka odi po raznih kujarskih tekmovanjih!! bravo zasluzeno... pa se domaca ostarija je!

probal (nepreverjen)

Ne vem, kako je lahko ta, ki je zmagovalec sploh lahko uvrščen na to lestvico. Pa to ni mimo burgerja šlo. Najprej čakaš uro in pol potem pa dobiš pleskavico, ki je na pol pečena, mrzla in tanka kot papir. Katastrofa. Odsvetujem vsem.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice