Bralci Sobotainfo.com ste sodelovali v akciji in izbrali najboljšo pico v Pomurju. Kdo dela najboljšo pico v regiji?

Italijanska specialiteta, oboževana, vseprisotna in nikoli naveličana pica, je pri nas nekoliko drugačna tako po izgledu kot tudi po okusu, če jo primerjamo s tisto, ki jo spečejo mojstri Italijani. A vendar ima vsak od nas izbran lokal, kjer spečejo našo najljubšo pico. Tako smo na Sobotainfo.com v minulih dneh izpeljali akcijo, v kateri ste bralci izbirali najboljšo pico v mestu. Kam na najboljšo pico v Pomurju?

Oddanih glasov je bilo kar 1427 glasov, boj za najboljšo pico v Pomurju pa je prepričljivo dobila Gostilna - Pizzeria Nona!

Največ glasov med vsemi, 376, je dobila Gostilna - Pizzeria Nona. Gostilna - Pizzerija Perunika se je uvrstila na drugo mesto s 162 glasovi, tretje mesto pa je s 129 glasovi osvojila Okrepčevalnica Trta Gril.

Na četrtem mestu s 120 glasovi najdemo picerijo Zvezda Beltinci, peta pa je ljutomerska Pizzeria Oxygen z 111 glasovi. Sledijo Pizzerija Potač s 75, Casa del Nonno z 72 in Okrepčevalnica pri Cimeštru z 71 glasovi. Pizzerija Royal je prejela 61 glasov, Uno Rajh pa 58. Pizzerija Malibu Kapca sledi s 56 glasovi, Pizzerija Kostanj jih je od vas dobila 48. Zadnjo trojico začenja Kratochwill s 36 glasovi, sledi Gostilna - Picerija Ajda z 31, najmanj glasov pa ste namenili Belli Venezii, ki je prejela 21 glasov.

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bolekkkkkk (nepreverjen)

To glasovanje je cista bedarija. V ljubljane smo mele pred kratken najpicopeka slovenije pa je zmagala pri cimestru z ekipo trta grill.

Vajz (nepreverjen)

Potač za razred više od zmagovalnih. Res pa je, da se ji še najbolj približa Nona. A kaj, ko tam nimajo Tabasca...

narod je čuda (nepreverjen)

Čudno, ge pa ga stalno dobin.

In reply to by Vajz (nepreverjen)

helmut (nepreverjen)

ja saj majo samo nej orginal tabasco. Robin Hood pekoča omaka toga majo v Noni.

In reply to by narod je čuda (nepreverjen)

Giorgio77 (nepreverjen)

Sicer je Robin Hot , nej Robin Hood, ka tej je en drüjgi tip ali OK ??

In reply to by helmut (nepreverjen)

hernadez (nepreverjen)

Če ješ tabasco potem že nimaš pojma o picah. Tako da tvoje mnenje sploh ne šteje.

In reply to by Vajz (nepreverjen)

Svetlana Maka… (nepreverjen)

Ja bi želela upoznati Tujca 2 - pijančka,, jer sam dobila informaciju, da mu je štafetna palica duga 22 cm - bez glave,,
Mogla bi jo ja lično ponesti na titov grob na dedinje,,

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

No vidite kaj pomeni 22 cm bez glave,,,Babe se lepijo ko muhe na med
Glej Vrana tudi tvoja je redna stranka pri meni

In reply to by Svetlana Maka… (nepreverjen)

Igor1234 (nepreverjen)

Kak vragi lejko ma nona najbaukse pice?! Vejpa vsaki ka jo proba je razocarani! Pa ne favoriziram druge ampak nona rejsan nejma nic kaj posebno dobrih pic.
Majo pa testenine dobre...

alergik (nepreverjen)

Smo včeraj naročili pico iz None in smo bili kar razočarani. Če je to najboljša pizza v Pomurju, potem res ne vem. Bila je povprečna, nič posebnega, tanko testo z premalo obloge. Poleg tega od kdaj se na margerito na vrh dajejo na tanko narezane rezine paradižnika?
Sicer pa - okusi so različni.

grinch (nepreverjen)

Brez veze, po mojon skormnon okusi v prekmurji imaml samo povprečne pice, ker vsi varčujejo, zakaj? Ker je večini Prekmurcev glavno to, da je pica velika in obložena. Pica v pravem penu besede pa ni preveč obložena in niti prevelika. Velika večina picerija v Pomurji nima mocarele, nima sveže bazilike, imako najslabšo prešanu šunko in najcenejši sir. Enako je z ostalimi sestavinami. Pa no saj tudi druge gostilne so podobne, glavno da je velika porcija, da potem vržejo pol stran in sa je poceni.

hernadez (nepreverjen)

Za prekmurce bi bila najboljša ogromna pohana pica z dosti kečapa za 4,95€

. (nepreverjen)

Hmm nona nebi pravo najvecja ocena ka bi njoj dal je 5 od 10 tock glede na okus . Ali spagete so pa bomba :D

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice