Ob koncu leta je čas, da se ozremo nazaj v dvanajst mesecev, ki so za nami. Preverite, katere novice so pri vas, bralkah in bralcih Sobotainfo pritegnile največ pozornosti.

Članek, ki se je uvrstil na deseto mesto najbolj branih novic je, pravzaprav seznam petindvajsetih pomurskih gostincev in pekarn, kjer so inšpektorji odkrili nepravilnosti. Ni nenavadno, da vas je zanimalo, ali je kakšna tudi v vaši bližini.

Veliko pozornosti je pritegnila tudi žalostna vest o tragični nezgodi, ki se je zgodila med igro, ko je nogometni gol pod seboj pokopal 12-letnega dečka. Dogodek se je zgodil v Sodišincih in zaznamoval začetek aprila.

Septembra sta se v jarku znašla tovornjak in bager. Tovornjak, ki je prevažal bager, naj bi se na bok v jarek prevrnil zaradi nepravilne vožnje – po bankini. Dogodek se je v jutranjih urah zgodil med Mursko Soboto in Gederovci.

Severina navdušuje, še posebej če je z njo povezana novica o novih golih fotografijah. Svojo prepoznavnost je povečala s takrat škandaloznim domačim videoposnetkom. Za nazorno gradivo, ki se je najprej pojavilo na Instagramu še danes, ni znano, s kakšnim namenom je bilo objavljeno ter kako pristno je bilo. 

Nika Zorjan je pevka, ki vzbuja pozornost, kamor koli pride, to ji uspeva tudi na račun barve svojih las. Konec oktobra, ko je na Instagramu objavila, da je spremenila svojo lahko že rečemo zaščitno rožnato barvo las, nas je vse zanimalo, kakšna je sprememba. 

Najboljše pice v Sloveniji peče Prekmurec, ki je zmagal tudi na tekmovanju v Ljubljani. Martin Žokš je sicer po poklicu gozdar, pice pa je v času tekmovanja ljubiteljsko pekel šele dobro leto.

Aprila vas je pritegnila tragična novica o tem, da je motorist trčil v avtomobil in v bolnišnici podlegel poškodbam. Voznik je življenje izgubil zaradi domnevno napačnega prehitevanja, ko je peljal iz smeri Murske Sobote proti Vaneči in trčil v voznico osebnega avtomobila.

V začetku oktobra smo poročali o samomoru moškega in ženske, ki je umrla nasilne smrti. Tragični dogodek se je zgodil na Tišini in bil kar nekaj časa ovit v tančico skrivnosti. 

Izjemno zanimanje smo zabeležili pri zgodbi borbenega Julijana, ki je pri štirih letih doživel in preživel zastoj srca, ki je za seboj pustil hude posledice in možganih in motoriki. Z vašo pomočjo in številnimi dogodki na katerih so se zbirala sredstva za malega borca je Julijan s pomočjo nove opreme izjemno napredoval.

S spleta

Komentarji (0)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Starejše novice