Fashionbloger, največji slovenski modni blogerski portal, je Sobočanko Janjo Popović izmed enajstih finalistk izbral za novo modno blogerko.

Ustvarjalna Sobočanka Janja Popović je zmagovalka FashionBloger tekmovanja za najboljši stajling, kar pomeni, da bo postala nova modna blogerka omenjenega portala. Janja, ki se v svojih rosnih letih in kratki karieri lahko pohvali z mnogimi nagradami in uspehi, pravi, da gre za še eno potrditev njenega dela, kar ji daje lastno zadovoljstvo in nadaljnjo motivacijo.
Janja se je že pred časom prijavila na izbor za novega modnega blogerja na največjem slovenskem modnem blogerskem portalu Fasionbloger.si. V ožji izbor se je uvrstilo 11 finalistk, ki so se med seboj pomerile v pripravi stajlinga. 
»Dobili smo tri abstraktne teme - working girl, pomladna razigranost in popestritev dneva, na katere smo v določenih trgovinah morali sestaviti stajlinge. Prav tako pa smo bili časovno omejeni. Moji stajlingi so bili barvno dovršeni s primerno dozo elegance. Prva tema se je nanašala na delovno okolje, kjer so določene modne zapovedi oziroma prepovedi, namreč delovno oblačilo mora biti dokaj konzervativno, ne sme biti preveč vpadljivo, tudi jeans in oblačila, ki preveč razkrivajo niso primerna, in tako naprej. Pri drugi temi smo zato imeli več svobode, vendar pa je oblačilo moralo ponazoriti nekaj, kar se je skladalo s pomladno razigranostjo. Pri zadnji temi pa smo lahko pustili domišljiji prosto pot in si po svoje razložili dano tematiko,« nam je pojasnila Janja.
Zmagovalka FashionBloger tekmovanja za najboljši stajling je tako postala ravno Janja, njene modne bloge pa boste kmalu lahko spremljali na blogerskem portalu Fashionbloger.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice