Še ene šaljive turistično-kmečke igre v Občini Cankova.

Na nogometnem igrišču v Domajincih so včeraj potekale 17. Turistično-kmečke igre Občine Cankova, ki sta jih tokrat pripravili vaška skupnost Domajinci in Turistično društvo Cankova. Sodelovale so ekipe iz okoliških vasi ter ekipa iz pobratene občine Šmarješke Toplice in ekipa Folklorne skupine Podkolonca - skupno deset ekip.

Sodelujoči so se pomerili v sedmih šaljivih igrah, med drugim so vrteli na "ringelšpilu", iskali jajca, sestavljali razžagano hlodovino in nosili vodo. Ob tem pa so se tudi tokrat neizmerno zabavali. Na koncu so slavili Krašči, turistično-kmečke igre pa se bodo prihodnje leto odvijale v Korovcih.

Foto: PROFLIPP

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
jojpačjanejzato (nepreverjen)

Ua kak se vidi ka so slikali domačini BRAVO sami domačini na slikaj pa seveda nigi Cankove, ker je osovražena ekipa. SUPER, ČESTITKE PISCU

haloooo (nepreverjen)

draga Samanta, cestitke za lejpi clanek, brez skrbi, vsi so pac se nej dojeli ge so se igre odvijale.. napravi en clanek samo od cankove, ka do malo v ospredje, ka de kerome ne zmejsa.. ce je pa Cankova osovrazena ekipa, kar je ena velka glupost, je pa to zato, ka se na vsakih igraj so buni, ka ger nebi sto boksi bil od njih. peace

VVORM (nepreverjen)

Malo se pijtajte zakoj ste osovražena ekipa? če pa nevejte pa pijtajte ka tau nej grej! Menej be sran bilo če be vijno na srečolove daubo pa proso ka me ga naj denejo v hladilnik... mogoče so pa vaše slike izginile čudežno kak naše žoge iz iger 2010 :)

fifkulino (nepreverjen)

Mi ene smo nej tekmovali kak vi ene kmetavzare. Pa v oci be to pravle nej ka ste mocni tu prek :D

Starejše novice