Podjetje Trummer Montage & Personal GmbH, deluje na področju zaposlovanja in posredovanja kadrov že več kot 30 let.

Smo avstrijsko podjetje z dolgoletno tradicijo in prisotni v več evropskih državah, našo mrežo pa sestavlja vec kot 800 podjetij, za katere skrbimo z več kot 1000 zaposlenimi.

Pisarni v Murski Soboti in Mariboru

V Sloveniji smo na trgu kot posredovalec del prisotni že od leta 2007, naši pisarni pa se nahajata v Murski Soboti in Mariboru. Na podlagi našega obsežnega znanja, dolgoletnih izkušenj, strokovnosti in temeljitega poznavanja področja kadrov in zaposlovanja vam svetujemo ter pomagamo najti ustrezno in zanimivo delovno mesto po celotni Avstriji, Nemčiji, Švici in Lihtenštajnu.

Podporo vam ves čas nudijo naši kadrovski svetovalci, ki vam svetujejo v maternem jeziku ter vam pomagajo pri iskanju ustrezne zaposlitve, so v stalnem stiku z vami in naročniki, ki preko nas iščejo ustrezni kader za svoja podjetja.

Koordinator med zaposlenim in naročnikom

Za vas skrbimo kot koordinator med zaposlenim in naročnikom. Z nenehno komunikacijo in postopki usmerjenimi v rešitve, zagotavljamo optimalno sodelovanje med zaposlenimi in naročniki.

Skrbno upoštevamo vse vladne predpise in zakonska določila ter to zahtevamo tudi od poslovnih partnerjev. Gospodarnost in primernost naših storitev zagotavljamo z ažurnim ter specifičnim pristopom glede na situacijo in pričakovanja naših strank.

Naše predostno področje je zagotovo gradbeništvo, sledijo mu vse ostale tehnične panoge kakor tudi delo v proizvodnji. Ponujamo tudi prosta delovna mesta na področju zdravsta in inženiringa.

Cilj zadovoljna zaposleni in naročnik

Prizadevamo si najti najugodnejšo rešitev za obe strani, v skladu z našimi visokimi standardi in trgom, ki ga sami pomagamo sooblikovati. S kakovostnimi kadrovskimi rešitvami glede na specifično potrebo, razbremenimo svoje stranke na področju kadrovanja in jim s tem omogočamo konkurenčno prednost.

Posredujemo usposobljen in strokovno kompetenten kader z namenom ohranjanja trajnega partnerstva na obeh straneh. Z odgovornostjo zagotavljamo našim zaposlenim socialno varnost in dogoročno zaposlitev preko avstrijske pogodbe, ki temelji na ustrezni kolektivni pogodbi panoge ter zajema 14 plač, ustrezen sorazmerni delež dopusta, organizacijo bivanja in kvalitetno podporo na vseh področjih.

Darinka S. delavka v proizvodnji:
"Vesela sem, da sem svojo novo zaposlitev našla s pomočjo Trummer kadrovske agencije v Avstriji. Všeč mi je njihov profesionalni pristop, vodenje, pomoč in skrb za zaposlenega v celoti. Veseli me, da sem z njihovo asistenco in prijaznostjo poskrbela za lastno varno in stabilno prihodnost v teh težkih in za marsikoga nesigurnih časih."

Slavko C. ključavničar, izučeni delavec zaposlen v kovinarski stroki, montaža in delo v delavnici:
“Po letih dela doma in v tujini, sem novo, odlično priložnost zase našel s pomočjo Trummer kadrovske agencije. Zadnjih pet let delam prek njih v Avstriji. Do upokojitve mi manjkata še dve leti in z veseljem jo bom dočakal, kajti za mojo finančno varnost ob upokojitvi je poskrbljeno. V teh petih letih sem zamenjal različna podjetja in povsod naletel na dobre izkušnje in zadovoljstvo na obeh straneh. Kjer je volja, tam je pot, pravi rek in ta zame in vsakega, ki si želi dela in poštenega plačila, še kako drži. Vesel sem, da imam na svoji profesionalni poti, ob sebi zaupanja vrednega partnerja, kot je Trummer Kadrovska Agencija.“

Kontaktirajte nas ali obiščite v naši pisarni in z nami opravite neobvezujoč razgovor, mi pa bomo za vas poiskali najboljšo možnost zaposlitve.

Trummer kadrovska agencija d.o.o.

Pisarna Murska Sobota:
Ulica Štefana Kovača 16, 9000 Murska Sobota
 od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro
Tel: +386 (0) 40 416 220 in +43 (0) 66481 29575
e-mail: [email protected]

Pisarna Maribor:
Loška ulica 13, 2000 Maribor
od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro
Tel: +386 (0) 26 21 32 10 in +386 (0) 26 21 32 11
e-mail: [email protected] 

Več o nas lahko preberete na naši spletni strani: www.trummer.eu

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice