Tudi ta teden smo za vas izbrskali nekaj zanimivih prostih delovnih mest. Če se v katerem od opisov prepoznate, je zaposlitev lahko tudi vaša.

Vodja bivalne enote

Z znanjem s področja vodenja in organiziranja dela, zdravstvene nege ter oskrbe je vaše lahko delovno mesto v Domu starejših občanov Ljutomer. Potrebovali boste tri leta izkušenj ter poznavanje predpisov socialno varstvenega področja.

Pomočnik direktorja

Nove okrepitve išče tudi Center za socialno delo Pomurje, ki zaposli pomočnika direktorja enot Ljutomer in Murska Sobota. Nova sodelavca bosta med drugim vodila strokovno delo enote ter direktorju podajala predloge s področja kadrovsko-administrativnih zadev.

Prodajalec

V komunalno-stanovanjskem podjetju Ljutomer medtem zaposlijo prodajalca, ki bo skrbel za nabavo, prevzem in skladiščenje trgovskega blaga ter vodil potrebne evidence.

Učitelj slovenščine

Učiteljem začetnikom se priložnost ponuja v Osnovni šoli Šalovci. V okviru projekta bo izbrani kandidat pridobival izkušnje s področja vzgoje in izobraževanja, potrebne za pridobitev poklicne kvalifikacije.

Predstavnik za odnose z javnostmi

Želite skrbeti za komuniciranje in ustvarjati javno podobo znanega mobilnega operaterja in ponudnika fiksnih storitev? Pridružite se mlademu in zagnanemu kolektivu podjetja Telemach. Na delovnem mestu v Ljubljani vas bo zaposlovalo pisanje PR besedil, skrbeli pa boste tudi za interno komunikacijo in odnose z javnostmi. 

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hočem se izboljšat (nepreverjen)

Kmalu bom prišel iz zapora.
Hočem pozabiti na preteklost.
A se da kje dobiti kakšno dobro delo?

Res je res (nepreverjen)

Trenutno izboljšat?ali so pa v tebi ostali,še kaki hormoni po agresivnosti in hitrih izpadih..ker kot takih so delodajalci v strahu..
Ker eni delodajalci si občasno privoščijo svoje delavce,so preveč arogantni do njih..si pripravljen na to,da.boš prenašal svoje nadrejene in se lepo vedel do njih?
Ker moraš vedeti kakorkoli ti je šef diktator,ti ga moraš upoštevat,po domače povedano moraš mu zlezti v rit..

In reply to by Hočem se izboljšat (nepreverjen)

Orbitrek (nepreverjen)

Daj ne kvasi res je..
Ka,komu se prepustiti?zgleda ka si tij eden izmed diktatorjev,bi se trebalo malo pogovorit z tabo..
Ne bodimo sužnji,ne dovolimo si tega da bi se na nas okoriščali.
Vsakemu želim,borite se za enakopravnost,da boste plačani toliko kolikor si zaslužite

In reply to by Res je res (nepreverjen)

Starejše novice