Zbrali smo nekaj Instagram profilov Pomurcev, ki s svojimi objavami prebujajo popotniške apetite ali pa ponujajo zgolj pašo za oči.

Številni pomurski instagramerji s slikovitimi objavami prebujajo popotniške apetite in polnijo še neodkljukane sezname izletov, spet drugi pa z objavami o svojem načinu življenja ali dela dodobra razburjajo domišljijo. Zbrali smo nekaj Instagram profilov Pomurcev, ki jih, če ste goreči uporabnik Instagrama, morate preveriti.

Popotniški duši Larisa in David, ki sta spakirala nahrbtnika in se odpravila po svetu, lahko na Instagramu sledite pod imenom smalltowners.go.big. Mlada popotnika se trenutno nahajata v Južni Ameriki.
 

Tudi Ljutomerčan Aleš Rajh na svojem Instagram profilu deli številne popotniške izkušnje iz vsega sveta. Spremljate ga lahko na alesrajh.

Pure fun #bangkok #travel #adventure

A post shared by Ales Rajh (@alesrajh) on

Mlad fotograf Jan Vitez marsikomu vzame sapo s svojimi fotografijami. Na Instagramu mu lahko sledite na janvphoto.

Pravo pašo za oči ponuja tudi fotograf Alen Hojger. Njegove objave spremljate na _hojger_

Tudi Jernej Šavel, kitarist pri bosanski zasedbi Dubioza Kolektiv, svoja doživetja deli na svojem Instagram profilu. Spremljate ga lahko preko jernejsavel

Urška Fartelj, ljubiteljica okusov, eksperimentiranja in vsega dišečega in okusnega kar spada v kuhinjo. Sobočanka se je z 220 stopinj poševno izstrelila med zvezde slovenskih kuharskih blogov. Njene objave lahko spremljate na 220stopnjposevno

Tutti Frutti cake. "Tutti Frutti, aw rooty Tutti Frutti, aw rooty. Awopbopaloobop Alopbamboom!# ?????????

A post shared by 220 stopinj poševno (@220stopinjposevno) on

Tudi Maruša Kerec, radijska moderatorka na Valu 202 se poslužuje in redno objavlja svoja doživetja na Instagramu. Spremljate jo lahko preko marusakerec.

Fajn dečki, The Killers❗️?#exit2017

A post shared by Maruša Kerec (@marusakerec) on

Tudi Kristian Ravnič se lahko pohvali z obsežno dih jemajočo forografsko zbirko. Spremljate ga lahko na krxkrx.

Na Instagramu lahko spremljate tudi Aleša Ivanušo, ki je leta 2015 postal svetovni prvak v breakdancu.  Njegove objave lahko spremljate na alesivanusa

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
nisem robot (nepreverjen)

Dobre fotografije delajo dekleta in dečki, nega ka.

SuperMario23 (nepreverjen)

Ja pohvala vsem!

resnica10 (nepreverjen)

resnica je ta, ka sobotainfo nema fotografa zdaj pa isce vse mogoce fore ka lejko objavlja fotografije drugih,
tak kak recimo ta objava in še mnogo drugih. Ste sploj pitale, če lejko objavite profile posameznikov na vašem portalu?

janchaa (nepreverjen)

Nekateri od omenjenih "instagramerjev", grejo na potovanje za 10 dni, potem pa objavljajo slike se 3 mesece in dajajo vtis da so tam 3 mesece, kar je totalni fake. :)

hotel california (nepreverjen)

@janchaa vej pa to je sakšomi jasno, ka ne objavljajo slik te kda so tan ali kda jih napravijo, ampak včasi tuj več let stare. Ne vidin razloga zakaj bi morale biti vse objavljene slike aktualne. Saj jih večina ne objavlja iz razloga ka bi se važni delali ge so, ampak iz ljubezni do fotografije.

Starejše novice