Na trim stezi v Beltincih na novo postavili devetnajst vedbenih orodij, na katerih lahko vadite tudi s pomočjo pametnih telefonov.

Kot smo na našem spletnem mediju že poročali, so v občini Beltinci že pred dvema letoma uredili novo trim stezo ob Črncu in Doblu, dolgo 3200 metrov in široko 1,5 metra. Sedaj pa so na novo postavili še devetnajst vadbenih orodij, katerih postavitev je sistemsko razporejena in skrbno načrtovana.

Telovadite s pomočjo pametnih telefonov

Trim steza vključno z urejenim baliniščem v parku, je vredna 75 tisoč evrov, od tega je slabih 31 tisoč prispevala Fundacija za šport ostali delež pa občina Beltinci. Na novo postavljenih vadbenih orodjih so navodila, preko katerih se lahko uporabniki s pomočjo pametnih telefonov povežejo s podjetjem, ki jim potem na telefonu pokaže vaje in navodila uporabe.

Ob snegu steza primerna tudi za tek na smučeh

Kot je dejal vodja projekta Iztok Jerebic, predstavlja steza z vadbenimi orodji pomembno pridobitev pri razvoju zdravega življenskega sloga in spodbujanja aktivnega preživljanja prostega časa občanov in občank. Steza bo uporabna vse leto za sprehode, tek, kolesarjenje, ob ugodnih snežnih razmerah pa bodo uredili tudi stezo za tek na smučeh.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Cheap_

Lepo izgleda zadevščina na fotkah. Zdaj samo morejo še nastaviti, ka program poleg vadbe pokaže še kak se morajo "naključni" obiskovalci kulturno obnašati in ne namerno uničevati javne lastnine. :S

Starejše novice