Kuhinje vrhunske kvalitete

Ustvarite si čudovita kulčinarična druženja in nepozabne trenutka v kuhinjah vrhunske nemške kvalitete NOLTE. Sestavite si svojo kuhinjo v vam najljubših barvah in postavitvah. Do konca leta 2019 s 40 % popustom.

Več pa TUKAJ.

Sedežne garniture IL Ambienti

Za popolno sprostitev pred televizijo, s prijatelji ali pa samo za lenarjenje poskrbijo sedežne garniture IL Ambienti, na katerih pa lahko tudi sproščeno zaspite. Nad široko paleto modelov, barv, materialov, postavitev ... boste očarani in kmalu bo vaš dom polepšala nova sedežna garnitura.

Več pa TUKAJ in TUKAJ.

Mirno spanje in lepe sanje v spalnicah IL Ambienti

Mirno spanje in lepe sanje vam bodo pričarale spalnice in postelje IL Ambienti. Vsako jutro se boste zbujali spočiti in z nasmehom na ustih in kar ne boste želeli zapustiti dobja spalnice ali boxspring postelje.

Več pa TUKAJ  in TUKAJ.

Zmagovalec leta 2019

Predstavljamo vam tudi zmagovalca leta 2019 – jedilniški stol Flyyn, ki prenese težo 140 kg za samo 129 EUR. Da pa bo jedilniški stol Flyyn še večji zmagovalec je vsak 6 stol samo 1 evro. Vaš je lahko v kapučino ali antrazit barvi.

Za vse, ki bi radi uživali v popolnem udobju že ob Božiču in Novem letu, pa so IL Ambienti pripraviti veliko outlet razprodajo sedežnih garnitur, kuhinj NOLTE in Nobila, ki so dobavljive takoj in s popusti do 70 %.

Trije dobri možje pa so poskrbeli, da se vsi artikli iz IL Ambienti lahko plačajo na 24 obrokov in brez obiska banke.

Ob prihajajočih Božičnih in Novoletnih  praznikih vam IL Ambienti želijo veliko udobja, sproščenosti in miru ter Srečno 2020.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice