Danes v Murski Soboti poteka dogodek Sladko Prekmurje, kjer boste lahko obiskali tudi Škodin Hudobri salon, ki je tokrat prvič prišel v naše kraje.

Prav tako pa si boste danes lahko premierno ogledali novo Škodo Scala, za predstavitev katero bo poskrbel pooblaščen trgovcu za vozila Volkswagen in Škoda, Ferdinand Posedi. Zato vas danes vabijo, da se oglasite v njihovem Hudobrem salonu in se na lastne oči prepričate o njihovem novem vozilu. Prav tako pa so pripravili spremljevalni program za najmlajše.

Nova Škoda Scala se sicer postavlja z novo tehnologijo, vznemirljivim oblikovanjem, izjemno prostornostjo, funkcionalnostjo in najsodobnejšo povezljivostjo nova merila v razredu kompaktnih avtomobilov. 

Scala je na voljo z bencinskim ali dizelskim motorjem z razponom moči od 70 kW (95 KM) do 110 kW (150 KM), z visoko ravnijo aktivne in pasivne varnosti ter z žarometi in zadnjimi lučmi v LED-tehnologiji. Veliko prostora za prtljago in potnike ter številne rešitve ‘Simply Clever’ pa kažejo, da je Scala prava ŠKODA.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice